Οργασμός στο σεξ: Ποιοι παράγοντες τον ευνοούν;

Το ζητούμενο στον σαρκικό έρωτα δεν είναι άλλο από τον οργασμό. Τον οργασμό στο σεξ! Μπορεί εσύ να ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών εκείνων που τον έχουν στο… τσεπάκι τους, όμως θα πρέπει να ξέρεις ότι υπάρχουν και άλλες… συναγωνίστριες που δυσκολεύονται πολύ στο να έχουν οργασμό στο σεξ.

Είτε συγκαταλέγεσαι στην τελευταία κατηγορία, είτε όχι, καλό θα είναι να διαβάσεις παρακάτω ποιοι παράγοντες μπορούν να συμβάλλουν στο να αυξηθούν οι πιθανότητες σου να έχεις οργασμό στο σεξ.

Σεξουαλικοί διάλογοι

Πλέον, η τεχνολογία στα κινητά τηλέφωνα έχει εξελιχθεί απίστευτα. Αυτό σου επιτρέπει να ανταλλάσσεις μηνύματα με τον καλό σου, ανά πάσα στιγμή, ακόμα και φωτογραφίες αισθησιακές για να… ανάψουν λίγο τα αίματα. Όσο πιο ερεθισμένη είσαι όταν θα πέσεις στο κρεβάτι μαζί του, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχεις να βιώσεις τον οργασμό που επιθυμείς.

Συγκέντρωση στον στόχο

Όσο πιο συγκεντρωμένη είσαι στον στόχο σου, που δεν είναι άλλος από το να οργάσεις, τόσο πιο πιθανό είναι να τα καταφέρεις. Ασε, λοιπόν, στην άκρη τις σκέψεις που μπορεί να κάνεις και να σε απασχολούν και εστίασε σε αυτό που θέλεις να πετύχεις. Πάνω από όλα, θα πρέπει να χαλαρώσεις. Κάντο και όλα είναι δυνατά!

Επικοινωνία στο κρεβάτι

Είτε επιλέξεις να κάνεις σεξ στο κρεβάτι σου, είτε σε κάποιο άλλο έπιπλο του σπιτιού σου, το βασικό είναι να επικοινωνείς με τον σύντροφό σου όσο το δυνατό περισσότερο. Όσο περισσότερο μιλάτε την ώρα του σεξ, τόσο πιο πιθανό είναι να φτάσεις σε οργασμό. Άσε, λοιπόν, τις ντροπές και τους δισταγμούς και πες στον σύντροφό σου την κρίσιμη ώρα τι σου αρέσει και τι θέλεις για να… τελειώσεις.

Η ανατομία σου

Έρευνες έχουν δείξει ότι η ανατομία στα γεννητικά όργανα της γυναίκας παίζει σημαντικό ρόλο στην επιτευξη του οργασμού. Σε πολλές περιπτώσεις η απόσταση της κλειτορίδας από την ουρήθρα αποτελεί σημαντικό παράγοντα για την επίτευξη του οργασμού. Εάν αυτή είναι μικρότερη των δύο εκατοστών, τότε είσαι πολύ κοντά στο να έχεις σε σταθερή βάση οργασμό. Εάν όχι, τότε καλό θα είναι κατά τη διάρκεια της διείσδυσης να εφαρμόσεις με το χέρι σου ερεθισμό της κλειτορίδας σου.

Δ. Μ.

Με πληροφορίες από www.womenshealthmag.com

Σχετικά άρθρα