Στοματικό σεξ: Πώς να το απολαύσεις περισσότερο

Στην πλειοψηφία των γυναικών αν όχι σε όλες, αρέσει πολύ να τους κάνουν στοματικό σεξ, καθώς με αυτό ο οργασμός (κλειτοριδικός) είναι σχεδόν εγγυημένος.

Αναμφίβολα, είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί γυναίκα, ανεξαρτήτου ηλικίας, η οποία θα πει ότι δεν της αρέσει να της κάνουν στοματικό σεξ.

Εάν, πάλι, ανήκεις σε αυτή την άτυχη μειοψηφία των γυναικών που δεν απολαμβάνουν το στοματικό σεξ όπως και όσο πρέπει, διάβασε παρακάτω μερικές καλές και χρήσιμες συμβουλές, για να… απογειωθείς.

Μίλα του

Εάν θεωρείς ότι δεν απολαμβάνεις το στοματικό σεξ λόγω της… άγνοιας του συντρόφου σου, δεν υπάρχει λόγος ούτε να ανησυχείς, ούτε και να χωρίσεις! Το μόνο που χρειάζεται ειναι επικοινωνία.

Μην διστάζεις την ωρα που ο σύντροφός σου έχει βάλει το κεφάλι του ανάμεσα στα πόδια σου, να του μιλάς και να τον καθοδηγείς για το τι θέλεις να σου κάνει. Άλλωστε, μην ξεχνάς ότι κανείς δεν γεννήθηκε γνωρίζοντας.

Χαλάρωσε

Όσο πιο σφιγμένη είσαι, τόσο λιγότερες είναι οι πιθανότητές σου να απολαύσεις το στοματικό σεξ. Καλό θα είναι να ηρεμήσεις, να χαλαρώσεις και να αφήσεις τη… γλώσσα του παρτενέρ σου να κάνει τη δουλειά της, που δεν είναι άλλη από τη δική σου σεξουαλική ικανοποίηση.

Βάλε δάχτυλο

Εάν πιστεύεις ότι μόνο η γλώσσα του καλού σου δεν φτάνει, κανείς δεν σου απαγορεύει να χρησιμοποιήσεις και τα δάχτυλά σου. Το να χαϊδεύεις εναλλάξ την κλειτορίδα σου, αλλάζοντας σειρά με τη γλώσσα του συντρόφου σου, είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις, για να βιώσεις μια ανεπανάληπτη σεξουαλική εμπειρία.

Διάλεξε στάση

Όπως και στο διεισδυστικό σεξ, έτσι και στο στοματικό υπάρχουν στάσεις τις οποίες μπορείςνα εφαρμόσεις κατά το δοκούν. Μπορείς, λοιπόν, είτε να είσαι ξαπλωμένη ανάσκελα, όπως στο «ιεραποστολικό», είτε στα «τέσσερα», οπότε ο σύντροφός σου έχει πρόσβαση τόσο στον κόλπο σου όσο και στον πρωκτό σου, μια άλλη ερωτογενή περιοχή. Επίσης, πολύ καλή στάση και ιδανική για να οργάσεις είναι το να βάλεις τον σύντροφό σου να ξαπλώσει και εσύ να καθίσεις στο στόμα του με τον κόλπο σου να εφάπτεται στο συγκεκριμένο σημείο. Με τον τρόπο αυτό, έχεις τον έλεγχο της κίνησης και της έντασης.

Καλή διασκέδαση!

Δ. Μ.

Σχετικά άρθρα