Σεξ στο μπάνιο: Γιατί να το αποφύγεις

Σίγουρα μια από τις πιο συνηθισμένες φαντασιώσεις είναι το σεξ στο μπάνιο. Η πλειοψηφία των γυναικών που έχουν ερωτηθεί στο παρελθόν έχουν εκφραστεί με πολύ θετικό τρόπο για το σεξ στο μπάνιο ώς φαντασίωση, αλλά και για το μπάνιο ώς τον αγαπημένο τους χώρο για να κάνουν σεξ.

Κι όμως, δεν είναι λίγοι οι ειδικοί που επισημαίνουν ότι καλό θα είναι να μην κάνεις σεξ στο μπάνιο και όσο μπορείς να το αποφεύγεις για κάποιους συγκεκριμένους λόγους.

Είναι στενόχωρο

Στις περισσότερες των περιπτώσεων το σεξ στο μπάνιο δεν ενδείκνυται λόγω του περιορισμένου χώρου. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα έχεις την άνεση να κάνεις τις στάσεις που μπορεί να έχεις στο (πονηρό) μυαλό σου να κάνεις και θα πρέπει να περιοριστείς υπερβολικά, οπότε και μπορεί να μην έχεις αποτελέσματα που προσδοκάς, πάντα σε επίπεδο οργασμού και απόλαυσης.

Υπάρχουν εύθραυστα αντικείμενα

Κακά τα ψέματα, μέσα στο μπάνιο υπάρχουν αρκετά εύθραυστα αντικείμενα, τα οποία σου δυσκολεύουν κατά πολύ τη… ζωή και δεν σε αφήνουν να ευχαριστηθείς το σεξ με τον σύντροφό σου. Οπότε, εάν δεν θέλεις να σας διακόπτει συνέχεια ο θόρυβος των αντικειμένων που σπάνε, καλό θα είναι να αποφύγεις το σεξ στο μπάνιο.

Υπάρχουν μικρόβια

Αναμφίβολα, το μπάνιο είναι το μέρος όπου «ζουν» τα περισσότερα μικρόβια, βακτήρια και γενικότερα οργανισμοί, η ύπαρξη και ανάπτυξη των οποίων ευνοείται από τις συνθήκες που επικρατούν στον συγκεκριμένο χώρο. Ειδικά η υγρασία είναι το ιδανικό περιβάλλον για μύκητες. Αυτό σημαίνει ότι καλό θα είναι, εφόσον μπορείς, να μην κάνεις σεξ στο μπάνιο, καθώς δεν θέλεις για παράδειγμα να βρεθείς με ουρολοίμωξη.

Κακή ηχομόνωση

Εάν δεν είστε οι δυο σας μόνοι στο σπίτι, δηλαδή εσύ με τον καλό σου, το σεξ στο μπάνιο δεν είναι και η καλύτερη ιδέα, καθώς σπάνια ο συγκεκριμένος χώρος έχει καλή ηχομόνωση. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Ότι, εκτός κι αν είναι κάτι που σου αρέσει, κινδυνεύεις να σε ακούσουν όλοι όσοι είναι στο σπίτι να… περνάς καλά με τον σύντροφό σου.

Πάντως, εάν το να κάνεις σεξ στο μπάνιο είναι μονόδρομος, η στάση που προτείνεται για να εφαρμόσετε είναι η εξής: Εσυ όρθια, προσωπο στο νιπήρα και ακουμπάς τα χέρια σου σε αυτόν, γέρνοντας ελαφρά προς τα μπρος. Ο «καλός» σου παίρνει θέση από πίσω σου, φέρνοντας το πέος του στο ύψος της λεκάνης σου και διεισδύει στον κόλπο σου. Εναλλακτικά με το ένα του χέρι μπορεί να κρατάει ψηλά και λυγισμένο το ένα σου πόδι, για ακόμα βαθύτερη διείσδυση.

Καλή διασκέδαση!

Δ. Μ.

Με πληροφορίες από gurl.com

Σχετικά άρθρα