Αυνανισμός στην περίοδο: Τι να κάνεις για να έρθεις σε οργασμό

Δύο είναι τα δεδομένα στη ζωή μια γυναίκας: Το πρώτο είναι η περίοδος, που σε «επισκέπτεται», εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, μια φορά το μήνα. Το δεύτερο είναι ο αυνανισμός που, κακά τα ψέματα, είναι κάτι που απολαμβάνεις ιδιαίτερα. Ο αυνανισμός στην περίοδο, λοιπόν, είναι ένα ζήτημα που αφορά σε όλες τις γυναίκες.

Μπορεί στο άκουσμα να νιώσεις μια… απέχθεια, όμως δεν πρέπει να ξεχνάς ότι ακόμα και εκείνες τις δύσκολες μέρες του μήνα, οι σεξουαλικές σου ανάγκες δεν παύουν να υφίστανται.

Τι θα κάνεις, λοιπόν, εάν κατά τη διάρκεια της περιόδου σου θέλεις να αυνανιστείς;

Βάλε πετσέτα

Επειδή, όπως είναι λογικό, τα πράγματα μπορεί λιγάκι να ξεφύγουν αναφορικά με τους λεκέδες στα σεντόνια, καλό θα είναι να κάνεις κάποιες προσαρμογές και να βάλεις μια πετσέτα κάτω από τα οπίσθιά σου, που θα καλύπτει την περιοχή μπρστά και κάτω από τον κόλπο σου. Μην ξεχνάς ότι οι λεκέδες από αίμα δύσκολα φεύγουν και στο πλύσιμο. Οπότε, έτσι και το κεφάλι σου ήσυχο θα έχεις και δεν θα αφήσεις… στοιχεία που να σε ενοχοποιούν!

Μην βγάλεις το εσώρουχο

Εφόσον φοράς τη σερβιέτα σου, καλό θα είναι το εσώρουχο να μην το βγάλεις. Με τον τρόπο αυτό αποφεύγεις τυχον ροή αίματος την ώρα εκείνη και επίσης, σύμφωνα με μαρτυρίες, ο αυνανισμός γίνεται ακόμα πιο απολαυστικός καθώς υπάρχει η τριβή με το εσώρουχο.

Άλλαξε χώρο

Εάν συνηθίζεις να αυνανίζεσαι στο κρεβάτι σου, καλό θα είναι τις μέρες της περιόδου, εφόσον έχεις αποφασίσει να το κάνεις, να μεταφερθείς στην μπανιέρα ή τη ντουσιέρα σου. Με τον τρόπο αυτό κάνεις τη δουλειά σου, ενώ όλα τα υπόλοιπα καταλήγουν κατευθείαν στο λούκι της αποχέτευσης.

Ερωτηματικό τα sex toys

Οι ειδικοί επισημαίνουν ότι καλό θα είναι τα sex toys να αποφεύγονται, εφόσον αυνανίζεσαι στην περίοδό σου. Εάν, πάλι, θέλεις οπωσδήποτε να γεμίσεις με κάτι τον κόλπο σου, φρόντισε ό, τι χρησιμοποιήσεις να το έχεις πλύνει σχολαστικά πριν τη χρήση του, ενώ θα πρέπει να το καθαρίσεις εξίσου καλά και μετά το πέρας της… δραστηριότητάς σου.

Κάλυψε τα δάχτυλά σου

Επειδή το βασικό μέσο και «εργαλείο» αυνανισμού είναι τα δάχτυλά σου, καλό θα είναι να τα καλύψεις με κάποιον τρόπο, μιας και στον αυνανισμό στην περίοδο πάλι τα δάχτυλά σου θα προτιμήσεις. Οπότε, καλό θα είναι να βάλεις το δάχτυλο ή τα δάχτυλα που χρησιμοποιείς σε ένα προφυλακτικό που είναι σίγουρο ότι θα σε βοηθήσει να μην χαλάσεις το μανικιούρ που έκανες πρόσφατα.

Δ. Μ.

Με πληροφορίες από gurl.com

Σχετικά άρθρα