Σεξ και τροφές: Κάνε το σώμα σου… ερωτικό μπουφέ

Εάν έχεις δει ταινίες όπως «9μιση εβδομάδες», «Τελευταίο ταγκό στο Παρίσι» κλπ., τότε θα πρέπει να έχεις διαπιστώσει ότι με κάποιον τρόπο εμπλέκεται η χρήση φαγητού στο σεξ. Ακόμα και αν δεν είναι ακριβώς φαγητό, κάποιο τρόφιμο μπαίνει στο… παιχνίδι.

Σίγουρα με κάποιον τρόπο θα το έχεις σκεφτεί κι εσύ, εάν δεν το έχεις ήδη εφαρμόσει μέχρι τώρα. Και μιλάμε φυσικά για το να… σερβίρεις φαγητό την ώρα του σεξ.

Ειδικότερα, αναφερόμαστε στην χρήση τροφών είτε την ώρα της σεξουαλικής πράξης είτε την ώρα των προκαταρκτικών.

Διάβασε, λοιπόν, και μάθε ποιες τροφές μπορούν να εφαρμόσουν στο ανθρώπινο σώμα την κρίσιμη ώρα και τι να προσέξεις…

1. Μερέντα

Κλασική, δοκιμασμένη και απολύτως επιτυχημένη. Μπορείς να την αλείψεις σε όλο το σώμα, με προτίμηση στο στήθος σου και στον κόλπο σου. Είναι σίγουρο ότι με αυτόν τον τρόπο θα δελεάσεις τον καλό σου να ασχοληθεί (ακόμα) περισσότερο με τις συγκεκριμένες περιοχές σου. Προσοχή! Μην τη βάλεις στον πρωκτό σου, διότι υπάρχει κίνδυνος να παρεξηγηθείς και τα αποτελέσματα να μην είναι τα επιθυμητά.

2. Μέλι

Όπως και τη μερέντα, μπορείς να το εφαρμόσεις σε διάφορα σημεία του σώματός σου και να «υποχρεώσεις» τον σύντροφό σου να χρησιμοποιήσει περισσότερο την γλώσσα του επάνω σου.

Προσοχή! Αυτό ισχύει και για την μερέντα: Σε περίπτωση υψηλού σακχάρου, και τα δύο αντεδείκνυνται. Επίσης, πριν τα χρησιμοποιήσεις καλό θα είναι να έχεις αποτριχωθεί πλήρως, ώστε να μην υπάρχουν… μπερδέματα σε σημεία που δεν θέλεις με τίποτα.

3. Παγωτό

Και κάθε είδους γλυκό, όπως πάστες και γενικά ότι είναι πιο μαλακό και μπορεί να «κάτσει» στο σώμα. Εξάλλου, πρόσφατη είναι η εξομολόγηση παλαίμαχου προπονητή που κατέχει το ρεκόρ για το σύνολο ομάδων που έχει κοουτσάρει, για το πώς έπαιρνε πάστες αμυγδάλου και τις απολάμβανε από τα στήθη της συζύγου του!

4. Σαντιγί

Εννοείται πώς είναι ό, τι καλύτερο για ακόμα πιο ερεθιστικό σεξ. Προτιμάται στις ρόγες, οπότε και θα μοιάζουν με το κερασάκι στην τούρτα. Παράλληλα, έχε υπόψη σου ότι μετά θα χρειαστεί να ξεπλυθείς καλά, αφού ο συνδυασμός γάλακτος και ζάχαρης ίσως κάνουν το δέρμα σου να κολλάει.

5. Βούτυρο

Στην περίπτωσή του δεν αναφερόμαστε σε κάτι το βρώσιμο, αν και είναι. Λόγω του φυτικού ελαίου που διαθέτει, οι ιδιότητες λίπανσης που το διακρίνουν μπορούν να σε βοηθήσουν ιδιαιτέρως, εφόσον θέλεις να κάνεις το πρωκτικό σεξ λιγότερο επώδυνο. Ζήτα από τον σύντροφό σου να βάλει μια γενναία ποσότητα στο δάτυλό του και να κάνει επαλοίψεις με αυτό στον πρωκτό σου. Το αποτέλεσμα αξίζει τον κόπο.

Προσοχή! Επειδή γλιστράει ιδιαίτερα, καλό θα είναι κατά τη διείσδυση του πέους ο καλός σου να είναι προσεκτικός και πιο… σταθερός, καθώς μια απότομη κίνηση είναι πιθανό να του κοστίσει ένα κάταγμα πέους!

Καλή… όρεξη και καλή διασκέδαση!

Δ. Μ.

Σχετικά άρθρα