5 tips για να σταματήσεις να τρως τα νύχια σου

Είναι μια συνήθεια που έχει πολύς κόσμος. Πηγάζει κυρίως από άγχος και αμηχανία. Αλλά σίγουρα θες να τη σταματήσεις. Έχεις δοκιμάσει αρκετά αλλά δεν το έχεις καταφέρει. Ειδικά σε περιόδους μεγάλης πίεσης, δε σου μένει νύχι για νύχι! Τι να κάνεις για να το σταματήσεις;

Παρακάτω θα βρεις 5 μοναδικά τρικ που θα σε βοηθήσουν:

1. Εντόπισε την πηγή του προβλήματος

Τι σε κάνει να τρως τα νύχια σου, κάθε πότε το κάνεις; Είναι το άγχος; Η αμηχανία; Θες να κάνεις κάτι με τα χέρια σου και προτιμάς να τρως τα νύχια σου; Εντόπισε πότε το κάνεις και αυτό είναι το πρώτο βήμα για να λύσεις το πρόβλημα!

2. Φόρα γάντια!

Δε γίνεται να το κάνεις συνέχεια αλλά όποτε ευκαιρήσεις άρχισε να φοράς γάντια: χειρουργικά, κήπου, δερμάτινα, μάλλινα… Ό,τι βρεις! Δε θα βρίσκεις νύχια να φας αν φοράς γάντια!

3. Κάνε μανικιούρ!

Πήγαινε έξω για μανικιούρ για να το πληρώσεις κιόλας με το χαρτζιλίκι σου! Δε θα μπορείς να φας τα νύχια σου και να το χαλάσεις! Αν κάνεις δε ημιμόνιμο, δε χαλάει!

4. Βάλε hansaplast στα νύχια σου

Είναι κάτι σαν τα γάντια. Κάλυπτε τα νύχια σου με hansaplast για να μην μπορείς να έχεις πρόσβαση σε αυτά!

5. Τρίψε σκόρδο πάνω στα νύχια σου!

Μην το κάνεις όταν είναι να βγεις ραντεβού γιατί θα μυρίζεις μετά και δεν το θες! Αν τα νύχια σου μυρίζουν σκόρδο, σίγουρα δε θα θες να τα φας! Αν ξεχαστείς θα σου έρθει στο στόμα μια όχι και τόσο ευχάριστη γεύση!

Με πληροφορίες από gurl.com

Σχετικά άρθρα