#sideprofileselfie: Το νέο trend στις selfies!

Tα trend στο Instagram κυκλοφορούν με την ταχύτητα του φωτός! Ένα νέο trend ήρθε να… ταράξει τα νερά στις selfies που ήξερες μέχρι τώρα: το #sideprofileselfie!

Μπορεί να το έχετε ήδη δοκιμάσει και να μην το ξέρετε! Τώρα όμως έγινε μόδα στο Ίντερνετ! Τι είναι ακριβώς; Μια selfie όχι en face αλλά προφίλ. Βρες το καλό σου το προφίλ (έπειτα από selfo-δοκιμές!) και ανέβασέ το στο Instagram με το hashtag #sideprofileselfie.

Το  νέο αυτό trend κυκλοφόρησε με αφορμή το σεβασμό στην κάθε ατέλεια που μπορείς να έχεις πάνω σου! Ξεκίνησε από γυναίκες που αγαπούν το σώμα τους και τον εαυτό τους όπως ακριβώς είναι, χωρίς να κρύβουν την πραγματικότητα ή να ντρέπονται για κάτι! Δε χρειάζεται να έχεις ωραία μύτη για να πάρεις μέρος στο νέο trend! Αντιθέτως, το νέο αυτό… κίνημα ωθεί κάθε κοπέλα και κάθε γυναίκα να μην ντρέπεται για κανένα σημείο του σώματος της!

Το #sideprofileselfie θα μπορούσε να σε εμπνεύσει να αγαπήσεις ακόμα περισσότερο τον εαυτό σου και να μην αισθάνεσαι άβολα αν για παράδειγμα έχεις παραπανίσια κιλά, σπυράκια, σιδεράκια, μεγάλη μύτη ή οτιδήποτε άλλο που απέχει από αυτό που κάποιοι άλλοι έχουν ορίσει “όμορφο”.

Άλλωστε πολλές διασημότητες έχουν ατέλειες που φροντίζουν να κρύβουν ή που δε φαίνονται επειδή εκείνες ακτινοβολούν!

Γιατί η πραγματική ομορφιά κρύβεται μέσα μας! Κι αν αισθάνεσαι όμορφη, θα ακτινοβολείς και στους άλλους την ομορφιά σου!

Ν.Κ.

 

Σχετικά άρθρα