Τεχνικές για να τον κρατήσεις ερεθισμένο!

Είναι πολύ πιθανό εσύ, ως θερμή γυναίκα που είσαι, να μην ικανοποιείσαι στο σεξ με μια μόνο φορά, ασχέτως του πόση ώρα μπορεί να διαρκέσει. Όμως, από την άλλη, ο σύντροφός σου μπορεί να είναι ο τύπου της μιας φοράς, που θεωρεί ότι έτσι έχει… επιτελέσει το καθήκον του. Λάθος του; Σίγουρα…

Υπάρχουν πάντως κάποιοι απλοί και πετυχημένοι τρόποι για να τον ερεθίσεις ξανά ή να το κρατήσεις ερεθισμένο και να χαρείς και έναν δεύτερο γύρο σεξουαλικής ηδονής και απόλαυσης.

Διάβασε παρακάτω ποιοι είναι αυτοί και, πίστεψέ μας, δεν θα χάσεις…

Μίλα του πρόστυχα

Οι εδικοί δεν θα μπορούσαν να συμφωνήσουν περισσότερο. Τα πρόστυχα λόγια μπορούν να κάνουν…θαύματα σεξουαλικής φύσης. Μίλα του χαμηλόφωνα κοντά στο αυτί του, περιγράφοντας τι θέλεις να σου κάνει και το σίγουρο είναι ότι μετά από λίγο θα είναι πάλι έτοιμος για δράση.

Χάιδεψε τους όρχεις του

Μια πολύ ερωτογενής περιοχή για τους άνδρες είναι οι όρχεις. Τι σημαίνει αυτό; Όταν τελειώσει η πρώτη φορά μην προσπαθήσεις α τον ερεθίσεις ξανά αγγίζοντας κατευθείαν το πέος του. Θα είναι αρκετά ευαίσθητο και ίσως πονάει. Αντίθετα, μπορείς να βάλεις στη χούφτα σου τους όρχεις του και να αρχίσεις να τους μαλάζεις, χρησιμοποιώντας και τα δάχτυλά σου. Η (εκ νέου) στύση του θα είναι εγγυημένη!

Φίλα τον λαιμό του

Όπως στις γυναίκες, έτσι και στους άνδρες ο λαιμός είναι ένα ευαίσθητο σημείο που μπορεί να τον κάνει να ερεθιστεί. Επικεντρώσου, λοιπόν, εκεί, δώσε τα χάδια και τα φιλιά που του… πρέπουν και μετά από λίγο το πέος του θα σε κοιτάει και πάλι περήφανα.

Δώσε βάση στον πρωκτό

Και ο πρωκτός είναι μια πολύ ερωτογενής περιοχή (και) στον άνδρα. Για να τον ερεθίσεις μπορείς να ασχοληθείς με το συγκεκριμένο σημείο χαιδεύοντάς το με το δάχτυλό σου είτε, αν είσαι πιο τολμηρή, ερεθίζοντάς το με τη γλώσσα σου. Το σίγουρο είναι ότι θα τον κάνεις πιο «σκληρό» από ποτέ.

Καλή διασκέδαση!

Δ. Μ.

Σχετικά άρθρα