Μυστικά για… εγγυημένους οργασμούς

Εάν είσαι από τις  γυναίκες εκείνες που καμιά φορά δυσκολεύονται να ολοκληρώσουν την ώρα του σεξ, εμείς σου προσφέρουμε έναν απλό και σύντομο οδηγό με τεχνικές για σένα και τον σύντροφό σου, ώστε να έχεις εγγυημένους οργασμούς, ανάλογα με το είδος της σεξουαλικής επαφής που έχεις.

Σεξ με διείσδυση

Στην περίπτωση που κάνετε σεξ κανονικό, δηλαδή υπάρχει διείσδυση, τότε καλό θα είναι εσύ να βρεθείς από πάνω του. Η στάση αυτή προτιμάται γιατί με τον τρόπο αυτό μπορείς, ανεξαρτήτως του μεγέθους του πέους του συντρόφου σου, να ελέγξεις τον ρυθμό και την ένταση της σεξουαλικής πράξης και κατ’ επέκταση της διείσδυσης του πέους στον κόλπο σου. Στην περίπτωση αυτή, μπορείς παράλληλα με τη διείσδυση να τρίβεις με το δάχτυλό σου και την κλειτορίδα σου, ώστε να πετύχεις κλειτοριδικό και κολπικό οργασμό ταυτόχρονα.

Σεξ με το χέρι (αυνανισμός)

Εάν ο σύντροφός σου είναι… μερακλής στο κρεβάτι, τότε είναι σίγουρο ότι θα προσπαθήσει να σε κάνει να ολοκληρώσεις αυνανίζοντάς σε. Επειδή, όμως, κανείς δεν γεννήθηκε γνωρίζοντας και αυτό που πρωτίστως μετράει είναι η καλή διάθεση, εάν δεις ότι με την τεχνική του δεν καταφέρνεις να «τελειώσεις», πρότεινέ του το εξής: Με το μεσαίο του δάχτυλο (παράμεσος) τρίβει την κλειτορίδα σου, πιέζοντάς την παράλληλα ελαφρά. Όσο πιο πολύ ερεθίζεται η κλειτορίδα και «φουσκώνει» περισσότερο, τότε καλό θα είναι να αυξήσει την πίεσή του δάχτυλού του σε αυτή. Παράλληλα, μπορεί -χρησιμοποιώντας τον αντίχειρα- να την τσιμπάει ελαφρά.

Bonus πληροφορία: Την ώρα που σε αυνανίζει μπορείς να πιάσεις το πέος του. Ειδικά εάν είναι ερεθισμένο θα ολοκληρώσεις σίγουρα με έναν ωραιότατο κλειτοριδικό οργασμό.

Σεξ με το στόμα (στοματικό σεξ)

Και σην περίπτωση αυτή, μια καλή τεχνική μπορεί να κάνει (σεξουαλικά) θαύματα. Ο «καλός» σου παίρνει την κλασική στάση του για να σου προσφέρει στοματικό έρωτα. Αυτό που θα πρέπει να κάνει είναι με την άκρη της γλώσσας του να εστιάσει κυρίως στην κλειτορίδα σου, αλλά και τα εξωτερικά «χείλια» του κόλπου σου. Την κρίσιμη ώρα, και ενώ πας να τελειώσεις, ζήτα του να πιέσει την κλειτορίδα σου με την άκρη της γλώσσας του, που είναι τόσο σκληρή όσο πρέπει και για να σε κάνει να «τελειώσεις», αλλά και να μην σε πονέσει.

Καλή διασκέδαση!

Δ. Μ.

Σχετικά άρθρα