Όταν ταξιδεύω με το αεροπλάνο, μου αρέσει να αυνανίζομαι. Γιατί μου συμβαίνει αυτό;

Όταν ταξιδεύω με το αεροπλάνο, μου αρέσει να αυνανίζομαι. Γιατί μου συμβαίνει αυτό;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Αυτό που θα μάθεις μπορεί να σε εκπλήξει, κι όμως δεν είσαι ο μόνος που του αρέσει να αυνανίζεται στο αεροπλάνο. Αντίθετα, πολλοί είναι οι άντρες σε παγκόσμιο επίπεδο που δεν παραλείπουν, όταν βρεθούν στο αεροπλάνο και ειδικά σε κάποιο μακρινό ταξίδι, να αυνανιστούν στο κάθισμά τους, χωρίς να πάνε καν στην τουαλέτα για να το κάνουν.

Όπως λένε οι ειδικοί, εφόσον συμβαίνει αυτό, υπάρχει μια υφέρπουσα τάση επιδειξιομανίας. Ότι, δηλαδή, ο άνθρωπος που το κάνει δεν διαφέρει πολύ από τους επιδειξίες που κυκλοφορούν στον δρόμο με μια καμπαρντίνα, επιλέγοντας να δείξουν τα απόκρυφά τους στους περαστικούς και τις περαστικές.

Μάλιστα, κάποιοι σεξολόγοι το πάνε παραπέρα, τονίζοντας ότι η τάση αυτή καταδεικνύει την ανάγκη του «δράστη» να τραβήξει την προσοχή των συνανθρώπων πάνω του.

«Μια δύσκολη παιδική ηλικία και γενικότερα η παραμέληση από τους γονείς, μπορεί να είναι παράγοντας που συμβάλλει στονα γίνει κανείς επιδειξίας», επισημαίνουν οι ειδικοί.

Παράλληλα, τους αρέσει να σοκάρουν τους γύρω τους, μόνο και μόνο για να δουν την έκπληξη ή την οργή ή ακόμα και την αηδία να ζωγραφίζεται στο πρόσωπό τους.

Παράλληλα, αυτή η τάση συνδέεται και με περαιτέρω ψυχικές διαταραχές.

Πάντως, δεν εκλείπουν οι επιστημονικές απόψεις που τονίζουν ότι το όλο…σκηνικό μπορεί να γίνεται μόνο και μόνο για την ευχαρίστηση που προσφέρει πολλές φορές η αγωνία και το άγχος ότι «μπορεί να σε πιάσουν» ή «μπορεί να σε δουν», όπως ακριβώς συμβαίνει και με τα ζευγάρια που επιδιώκουν να κάνουν σεξ σε δημόσιο χώρο.

Πηγή: menshealth.com

Σχετικά άρθρα