Σεξ και νοικοκυριό: Ποιες είναι οι ιδανικές στάσεις

Επειδή «η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά», παρακάτω θα διαβάσεις πώς να συνδυάσεις σεξ και νοικοκυριό και συγκεκριμένα ποιες είναι οι ιδανικές σεξουαλικές στάσεις σε περίπτωση που θες και το σπίτι σου να έχεις καθαρό και την σεξουαλική σου διάθεση… γεμάτη.

Στα τέσσερα

Είναι η ιδανική στάση σε περίπτωση που θέλεις να ξεσκονίσεις και με τον καλό σου δεν κρατιέστε. Ειδικά εάν θέλεις να ξεσκονίσεις τα κομοδίνα του δωματίου σας, η στάση στα τέσσερα είναι ό, τι πρέπει για να έχει μαζί εργασία και χαρά! Η μόνη δυσκολία που ίσως αντιμετωπίσεις είναι ότι το ένα χέρι θα πρέπει να κρατάει το ξεσκονόπανο.

Στα όρθια

Εφόσον θέλεις να σφουγγαρίσεις, η στάση στα όρθια είναι μάλλον η κατάλληλη. Εσύ, φυσικά γυμνή ή έστω φορώντας μια ποδιά, χρησιμοποιείς την σφουγγαρίστρα και ο σύντροφός σου παίρνει θέση από πίσω σου, όρθιος και αυτός. Προσοχή μόνο αν κάνεις παρκέ, να μην γλιστρήσετε.

Εσύ από πάνω του

Στην στάση αυτή μπορείς να κάνεις σεξ και για παράδειγμα να τινάζεις ταυτόχρονα τα σεντόνια ώστε να αεριστούν. Ως γνωστόν, εκείνος ξαπλώνει ανάσκελα κι εσύ κάθεσαι αναπαυτικά στο πέος του, ελέγχοντας τον ρυθμό και την ένταση της διείσδυσης. Τα χέρια σου είναι απασχολημένα καθώς τινάζουν το σεντόνι ή την κουβέρτα που θέλεις.

Καλή διασκέδαση

Δ. Μ.

 

Σχετικά άρθρα