Κλειτορίδα: Μάθε στον σύντροφό σου πώς να την ερεθίσει!

Εάν μέχρι τώρα ο σύντροφός σου δεν έχει καταφέρει να σου χαρίσει τους οργασμούς που τόσο πολύ θέλεις, μη βιαστείς να τον χωρίσεις πριν διαβάσεις το παρακάτω κείμενο, που αφορά στην κλειτορίδα σου και τον ερεθισμό της.

Κι αυτό, γιατί σου παρουσιάζουμε μερικές απλές και καλές οδηγίες… χρήσης της κλειτορίδα σου, που καλό θα είναι να του τις μεταβιβάσεις με τον δικό σου τρόπο (προφορικό ή με τη γλώσσα του σώματος), προκειμένου να ζήσεις ανεπανάληπτες στιγμές σεξουαλικής ηδονής.

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα στις ΗΠΑ, το 37% των γυναικών που συμμετείχαν σε αυτή για να φτάσουν σε οργασμό θέλουν απαραίτητα ερεθισμό της κλειτορίδας τους, είτε πριν είτε και κατά τη διάρκεια του σεξ.

Αλλά και το 36% που συμμετείχε δήλωσε ότι μολονότι δεν τον χρειάζεται (σ.σ: τον κλειτοριδικό ερεθισμό) κατά τη διάρκεια του σεξ για να φτάσει σε οργασμό, εντούτοις κάτι τέτοιο θα ήταν πάρα πολύ καλό και θα έκανε τον οργασμό τους ακόμα καλύτερο.

Στην έρευνα συμμετείχαν πάνω από 1000 γυναίκες με διάφορες προσεγγίσεις αναφορικά με το θέμα του οργασμού.

Πού πρέπει να αγγίζει ο άντρας την κλειτορίδα;

Στο «κυρίως πιάτο» της έρευνας, για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να αγγίζει-χαϊδεύει την κλειτορίδα ο άντρας, οι απαντήσεις έχουν ως εξής: Το 67% είπε ότι προτιμά κατευθείαν επάνω της, το 45% είπε ότι προτιμά με κινήσεις στα πλάγια, προς τα πάνω ή και προς τα κάτω, ενώ το 25% είπε ότι προτιμά να τη αγγίζει ελαφρά, αλλά να μην την πιέζει.

Πώς πρέπει να αγγίζει ο άντρας την κλειτορίδα;

Επίσης, πολύ βασικό είναι το «πώς» πρέπει να την αγγίζει την κλειτορίδα ο άντρας.

Το 64% των γυναικών απάντησε ότι τους αρέσει να την χαϊδεύουν από κάτω προς τα πάνω ή από πάνω προς τα κάτω εναλλάξ, ενώ 52% των γυναικών απάντησε ότι τους αρέσει να την χαϊδεύουν με κυκλικές κινήσεις.

21% είπαν ότι απολαμβάνουν το ρυθμικό άγγιγμα, σαν να παίζεις ελαφρά τύμπανο και το 16% δήλωσε ότι τους αρέσει να τους γλείφουν την κλειτορίδα. Σημειώνεται ότι μόνο το 8% δήλωσε ότι τους αρέσει να την τσιμπάει ελαφρά ο καλός τους.

Ποιες τεχνικές πρέπει να χρησιμοποιεί ο άντρας;

Τέσσερις βασικές τεχνικές προκύπτει ότι πρέπει να χρησιμοποιεί ο άντρας για να ερεθίσει και να ικανοποιήσει κλειτοριδικά την γυναίκα.

Να έχει ρυθμική κίνηση, να κάνει κύκλους γύρω από την κλειτορίδα, να έχει εναλλαγές σε κινήσεις και να έχει εναλλαγές στην ένταση του αγγίγματος.

Οπότε, καλό θα είναι να ενημερώσεις τον καλό σου για τα ευρήματα αυτά, να του κάνεις ένα καλό ιδιαίτερο και να κλείσεις καλά τα παράθυρα, εκτός κι αν θέλεις να ακούσει όλη η γειτονιά τους οργασμούς που θα έχεις…

Πάντως, όπως τονίζουν οι ειδικοί, το παν στη σχέση είναι η επικοινωνία, κάτι που σημαίνει ότι ακόμα και σε αυτό το λεπτό – κατά τα άλλα- ζήτημα, καλό θα είναι να εκφράζεις προς τον σύντροφό  σου τι είναι αυτό που σου αρέσει και τι όχι, αλλά και να τον καθοδηγήσεις την κρίσιμη στιγμή.

Καλή διασκέδαση!

Δ. Μ.

Με πληροφορίες από menshealth.com

 

Σχετικά άρθρα