Eyeliner: 4 διαφορετικοί τρόποι για να πετύχεις την τέλεια γραμμή στα μάτια

Eyeliner ή μολύβι; Ό,τι και να χρησιμοποιήσεις, η γραμμή πάνω από τα μάτια είναι μια από τις πιο σημαντικές λεπτομέρειες του μακιγιάζ σου! Ανάλογα με το πώς και πόσο θα την πετύχεις, δίνεις ένα διαφορετικό στοιχείο στο βλέμμα σου και πετυχαίνεις διαφορετικά αποτελέσματα στην εμφάνισή σου!

Πώς θα κάνεις τη γραμμή; Είτε με υγρό eyeliner, που είναι συνήθως ποιο σταθερό είτε με μολύβι ματιών, που είναι πιο σκληρό αλλά σου δίνει άλλες δυνατότητες και πολλές χρωματικές επιλογές.

Δες παρακάτω τέσσερις διαφορετικούς τρόπους για να κάνεις τη γραμμή πάνω από τα μάτια

Λεπτή Κλασική γραμμή

Κάνε πάνω από τα μάτια την κλασική λεπτή γραμμή. Είναι ο πιο συνηθισμένος τρόπος που μπορείς να κάνεις τη γραμμή πάνω από τα μάτια σου. Θα βρεις άπειρα  tutorial στο Διαδίκτυο. Η κλασική γραμμή τονίζει τα μάτια σου και ομορφαίνει το βλέμμα σου.

Πιο μεγάλη γραμμή

Πρακτικό όταν δεν έχεις ξύστρα για το μολύβι ματιών σου… Μπορείς να κάνεις μια πιο χοντρή γραμμή που να βγαίνει κιόλας έξω από το μάτι. Έντονο look, για πιο extreme καταστάσεις και πιο ιδιαίτερες εμφανίσεις

Βάλε χρώμα στη γραμμή σου!

Αντί για σκιά, επίλεξε  ένα χρωματιστό μολύβι ματιών που θα το συνδυάσεις με σκιά ουδέτερου χρώματος. Για εσάς που αγαπάτε τα χρώματα και θέλετε να ξεχωρίζετε!

Ιδιαίτερες γραμμές

Γραμμές για πιο… προχωρημένες στο μακιγιάζ. Αν δε σου αρέσουν οι ίσιες γραμμές και αναζητάς την περιπέτεια και στο βλέμμα, τότε αυτό είναι για σένα! Πρόσεχε όμως! Για να μάθεις να φτιάχνεις πιο ιδιαίτερα σχέδια με το μολύβι ή το eyeliner, πρέπει πρώτα να έχεις εμπεδώσει τα πιο απλά!

✨What is your look for tonight party?✨ @maartjeverhoef is slaying graphic eyes with Perfect Slim superliner + nude lips with gold contour #happynewyear #newyear #newyear2017 #holidays

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη L’Oréal Paris Makeup (@lorealmakeup) στις

⚡️Metallic silver eyeliner using Eye Paint in Silver ⚡️ #lorealparis #lorealpfw #metallic #metalliceyeshadow #silver

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη L’Oréal Paris Makeup (@lorealmakeup) στις

Ν.Κ.

Με πληροφορίες από το aufeminin.com

Φωτογραφίες: Instagram/ lorealmakeup

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

6 λάθη που κάνεις όταν βγάζεις τα φρύδια σου

Τα 3 απλά και γρήγορα βήματα για να…. απογειώσεις το καθημερινό σου μακιγιάζ!

Μακιγιάζ: Η καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς για την τέλεια εμφάνιση!

 

 

Σχετικά άρθρα