Η απόλυτη λύση για τα σκασμένα και αφυδατωμένα χείλη

Από μικρή έχω μια κακή συνήθεια. Άλλοι τρώνε τα νύχια τους, εγώ «τρώω» τα χείλη μου. Μια νευρική κίνηση λόγω άγχους και νευρικότητας. Ειδικά σε περιόδους μεγάλου άγχους… Το αποτέλεσμα; Τα χείλη μου είναι πάντα ταλαιπωρημένα, αφυδατωμένα και χρειάζονται διαρκή φροντίδα και αποκατάσταση!

Ένα προϊόν φροντίδας των χειλιών μου δε λείπει ποτέ από την τσάντα μου! Έχω δοκιμάσει από μικρή και έχω απορρίψει πάρα πολλά προϊόντα. Ώσπου η κολλητή μού πρότεινε το Bioten. To… απόλυτο προϊόν για μένα είναι το SOS lips! Ό,τι πρέπει για τα «φαγωμένα», ταλαιπωρημένα χείλη μου. Από τη στιγμή που το δοκίμασα, δεν ξεχνάω ποτέ να το έχω πάντα μαζί μου!

 

Για πιο χαλαρές στιγμές –κι όταν θέλω να βάλω κραγιόν- χρησιμοποιώ και το Bioten Hydrate my lips, για να μου προσφέρει την απαραίτητη ενυδάτωση που χρειάζομαι, ώστε στη συνέχεια να μπορέσω να βάλω ένα κραγιόν και να λάμπουν τα χείλη μου τόσο από ομορφιά όσο και από υγεία.

Φυσικά αν δε θέλω να βάλω κραγιόν και θέλω να δώσω απλώς μια λάμψη στα χείλη μου, η λύση έρχεται και πάλι από την Bioten, με το Shine my lips!

 

 

Η νέα σειρά bioten Lip balms, βασίζεται στον αποτελεσματικό συνδυασμό φυσικών συστατικών, που βοηθούν στην προστασία και την αναζωογόνηση των χειλιών με τον πιο εύκολο και άμεσο τρόπο, αφήνοντάς τα απαλά και ενυδατωμένα – για να απολαμβάνετε όμορφα και υγιή χείλη όλη μέρα! Κι επειδή ζούμε σε μεσογειακή χώρα, με πολλές ώρες ηλιοφάνειας μέσα στον χρόνο, ταbiotenLipbalmsέχουν φροντίσει να θωρακίσουν τα χείλη σας από την ηλιακή ακτινοβολία και τις ακτίνες UVA και UVB, εντάσσοντας φυσικά αντηλιακά φίλτρα στη σύνθεσή τους.
Η σειρά biotenLip balms ξεχωρίζει για την τεχνολογικά προηγμένη και αποτελεσματική φόρμουλα περιποίησης που διαθέτει, καθώς και για την ποικιλία της, αφού αποτελείται από έξι εξειδικευμένα προϊόντα που καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες και ταιριάζουν σε όποιο τρόπο ζωής κι αν ακολουθείς:

biotenLip balm“Hydrate my lips!”
• biotenLip balm“Shine my lips!”
• biotenLip balm“SOS my lips!”
• biotenLip balm“Sun protect my lips!”
• biotenLip balm“Freshen up my lips!”
• biotenLip balm“Revitalise my lips!”

Και σε υπέροχα χρωματάκια! Διάλεξε κι εσύ αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σου και φρόντισε τα χείλη σου κάθε στιγμή! Φυσικά τώρα που ανοίγει ο καιρός υπάρχει και το απαραίτητο γκατζετάκι για τον ήλιο: biotenLip balm“Sun protect my lips!”

 

Σχετικά άρθρα