Τραυματισμοί στο σεξ: Ποια είναι η πιο επικίνδυνη στάση;

Κατά πάσα πιθανότητα ανήκεις κι εσύ στην κατηγορία των γυναικών εκείνων που κάνουν σεξ και το απολαμβάνουν. Επίσης, εάν κι εφόσον έχεις μια κάποια εμπειρία θα γνωρίζεις πολύ καλά το θέμα τραυματισμοί στο σεξ.

Στην περίπτωση αυτή δεν αναφερόμαστε σε κάποιο ατύχημα του στιλ να πέσεις από το κρεβάτι, να γλιστρήσεις από τα χέρια του ή ακόμα και να σπάσετε το κρεβάτι στο οποίο κάνετε σεξ.

Μιλάμε για ατυχήματα τα οποία έχουν ως αποτέλεσμα οι τραυματισμοί στο σεξ λόγω στάσης να είναι μια σκληρή και επώδυνη πραγματικότητα.

Ειδικότερα, από μια έρευνα που έγινε πρόσφατα στη «Μέκκα» των ερευνών γύρω από το σεξ, τις ΗΠΑ, προέκυψε ότι 6 στα 10 ζευγάρια έχουν βιώσει έστω και μια φορά στην κοινή τους σεξουαλική ζωή κάποιον τραυματισμό την ώρα του σεξ, λόγω της σεξουαλικής στάσης που εφάρμοζαν εκείνη τη… μοιραία στιγμή.

Από την έρευνα αυτή, λοιπόν, προέκυψε ότι η στάση κατά την οποία κινδυνεύουν τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες να υποστούν τραυματισμό στη διάρκεια του σεξ, είναι το «ιεραποστολικό».

Για τους άνδρες σε ποσοστό 38% και για τις γυναίκες σε ποσοστό 51%. Ο τραυματισμός για τους άνδρες αφορά στο πέος τους και ειδικότερα κάποιο κάταγμα πέους ή τραυματισμό της βαλάνου, ενώ για τις γυναίκες η περιοχή του κόλπου υπέστη τα μεγαλύτερα δεινά, με πρηξίματα και φλεγμονές στα τοιχώματα κυρίως του κόλπου.

Άλλες στάσεις που ευνοούν τραυματισμό και για τους δύο είναι «στα τέσσερα» και όταν η γυναίκα βρίσκεται από πάνω.

Όπως και να έχει, οι ειδικοί σε καμία περίπτωση δεν συστήνουν διακοπή της σεξουαλικής δραστηριότητας, αλλά προτείνουν μια… εγκράτεια όσον αφορά την ένταση με την οποία κάνεις σεξ.

Προσοχή, λοιπόν, και καλή διασκέδαση!

Δ. Μ.

Με πληροφορίες από menshealth.com

Με πληροφορίες από onlinedoctor.superdrug.com

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X