Πρωκτολειχία: Η ιδανική μέθοδος για να τον ερεθίσεις!

Η πρωκτολειχία (ή αλλιώς rimming) είναι από τα νέα trends στο σεξ και δη την σεξουαλική απόλαυση που μπορεί να προσφέρει η γυναίκα στον άνδρα. Ναι, καλά άκουσες… Πρωκτολειχία από τη γυναίκα στον άντρα.

Μπορεί ο καλός σου να ντρέπεται να σου το πει, όμως να είσαι σίγουρη ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο ερεθιστικό (και) για τον άνδρα από την γλώσσα σου που θα εξερευνά με τρυφερότητα και προσοχή τον πρωκτό του.

Οι ειδικοί συμφωνούν ότι οι συγκεκριμένοι μέθοδος είναι άκρως αποτελεσματική σε ό, τι αφορά τα επίπεδα του σεξουαλική ερεθισμού του συντρόφου σου, μιας και ο πρωκτός είναι από τις πλέον ερωτογενείς περιοχές του ανθρώπινου σώματος, με τις απολήξεις πολλών νεύρων να καταλήγουν εκεί, προσφέροντας την απόλυτη ηδονή και απόλαυση σε αυτόν που το δέχεται, αλλά και γιατί όχι σε σένα που θα το προσφέρεις.

Εξάλλου δεν θα πρέπει να ξεχνάς και ότι ακόμα και τα δάχτυλα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον ερεθισμό του πρωκτού, με το αποτέλεσμα όμως καμιά φορά να μην είναι το επιθυμητό, καθώς είναι πολύ πιθανό να υπάρξει μεγαλύτερος πόνος (βλ. τσούξιμο) με την χρήση των δαχτύλων.

Αυτή είναι και η βασική διαφορά με την πρωκτολειχία (rimming), καθώς εξαλείφεται εντελώς η πιθανότητα του να νιώσει ο σύντροφός σου πόνο, οπότε και να μην υπάρξει το επιθυμητό αποτέλεσμα στον σεξουαλικό του ερεθισμό.

Το ιδανικό με την πρωκτολειχία είναι ότι την ώρα που το κάνεις, και εφόσον ο καλός σου έχει πάρει την κατάλληλη θέση, μπορείς παράλληλα να τον αυνανίζεις, προσφέροντάς του έναν πολύ έντονο οργασμό.

Δοκίμασέ το, λοιπόν, και πίστεψέ μας δεν θα σταματήσει να στο ζητάει…

Καλή διασκέδαση!

Δ. Μ.

 

Σχετικά άρθρα