Διαφορά ύψους στο σεξ: Ποιες στάσεις να προτιμήσεις

Πολύ σπάνια θα σου τύχει ο ερωτικός σου παρτενέρ να είναι στο ίδιο ύψος με σένα, οπότε και θα υπάρχει διαφορά ύψους στο σεξ.

Συνήθως ή θα είναι ψηλότερός σου ή σπανιότερα, εκτός κι αν είσαι πάνω από 1,90 μ., εκείνος θα είναι κοντύτερός σου.

Ποιες στάσεις, λοιπόν, είναι οι ιδανικές στους δύο αυτές περιπτώσεις;

Διάβασε και ενημερώσου, γιατί να πάρεις ή να χάσεις ύψος είναι απίθανο.

Σεξ με ψηλότερο

Στην περίπτωση αυτή, προκειμένου να βολευτείτε και οι δύο κι να βιώσετε στιγμές ανεπανάληπτης σεξουαλικής ηδονής, η ιδανική στάση είναι να βρεθείς εσύ από πάνω. Στην στάση αυτή, το ύψος δεν παίζει πλέον ρόλο, καθώς εσύ είσαι αυτή που ελέγχει την ένταση και το βάθος της διείσδυσης του πέους στον κόλπο σου.

Σεξ με κοντύτερο

Στην περίπτωση που επιλέξεις ή σου τύχει να κάνεις σεξ με κοντύτερο άνδρα, ισχύει αυτό που λέει και ο θυμόσοφος λαός ότι «τα φαινόμενα απατούν». Κι αυτό, γιατί με έναν κοντύτερο άνδρα εκτός από τις άλλες στάσεις που μπορείς να εφαρμόσεις, υπάρχει μια συγκεκριμένη με δύο μικρές παραλλαγές, που σου δίνεται η δυνατότητα να «εκτελέσεις», με μεγάλη επιτυχία συνήθως.

Πρόκειται για τη στάση «στα όρθια», όπου μπορείτε είτε να είστε πρόσωπο με πρόσωπο είτε να είσαι εσύ γυρισμένη με την πλάτη στον παρτενέρ σου.

Επειδή, ο σύντροφός σου (θα) είναι κοντύτερος, το πέος του είναι χαμηλότερα από το ύψος της λεκάνης σου, κάτι που σημαίνει ότι διεισδύει πολύ πιο εύκολα στον κόλπο σου.

Καλή διασκέδαση

Δ. Μ.

 

Σχετικά άρθρα