Πρώτη περίοδος: Όλα όσα χρειάζεσαι για το… τσαντάκι πρώτης ανάγκης!

Είσαι σε μια ηλικία που περιμένεις να σου έρθει περίοδος; Όλες σου οι φίλες έχουν αδιαθετήσει κι όπου να ‘ναι θα έρθει και η ώρα σου!… Είναι καλό να προετοιμαστείς κατάλληλα, ώστε όταν αδιαθετήσεις να μπορείς να αντιμετωπίσεις την κατάσταση, χωρίς να… απελπιστείς!

Τι μπορείς να κάνεις; Να φτιάξεις το τσαντάκι πρώτης ανάγκης, το τσαντάκι της περιόδου! Μέσα σε αυτό μπορείς να έχεις όλα τα απαραίτητα που θα σου χρειάζονται για να μην έχεις… διαρροές!..

1. Επίλεξε ένα τσαντάκι που να σου αρέσει

Βρες ένα τσαντάκι σε χρώμα και σχήμα που να σου αρέσει. Μπορεί να έχεις ήδη στο σπίτι. Ωστόσο είναι ευκαιρία να κάνεις μια μικρή αγορά! Χρειάζεσαι ουσιαστικά ένα μικρό νεσεσεράκι!

2. Το βασικό αξεσουάρ για το νεσεσέρ σου είναι οι σερβιέτες

Βάλε μέσα στο νεσεσέρ σερβιέτες σε διάφορα σχήματα. Συνήθως τις πρώτες μέρες έχεις μεγαλύτερη ροή ενώ στη συνέχεια μικρότερη. Οπότε χρειάζεσαι διαφορετικές σερβιέτες. Όταν περιμένεις να αδιαθετήσεις, καλό είναι να έχεις μαζί σου σερβιετάκια για να είσαι πανέτοιμη να παρακολουθείς πότε θα σου έρθει περίοδος. Πολλές φορές έρχεται σταδιακά.

3. Πέρα από τις σερβιέτες, μπορείς να έχεις μαζί σου και μαντηλάκια για την ευαίσθητη περιοχή

Είναι καλό να έχεις μαζί σου μαντηλάκια για την ευαίσθητη περιοχή για να αισθάνεσαι ασφάλεια τόσο κατά τη διάρκεια της περιόδου όσο και πριν και μετά.

4. Καλό είναι να έχεις μαζί σου ένα δεύτερο εσώρουχο, ειδικό για περίοδο

Σιγά σιγά θα επιλέξεις ποια θα είναι τα εσώρουχα περιόδου που θα σε βολεύουν ώστε να μην έχεις διαρροές. Συνήθως τα εσώρουχα αυτά είναι κανονικά, αρκετά άνετα και μεγάλα, βαμβακερά και σκουρόχρωμα.

5. Κατέβασε την εφαρμογή!

Αφού σου έρθει η περίοδος, κατέβασε την εφαρμογή για να παρακολουθείς τη συχνότητα! Για να είσαι έτοιμη για την επόμενη και φυσικά… κατάλληλα εξοπλισμένη!!!

Ν.Κ.

Σχετικά άρθρα