Σεξ στην εξοχή: Γιατί να ΜΗΝ το κάνεις

Μέρες που είναι, πολύ πιθανό να ετοιμάζεσαι για τις εκδρομές σου στην εξοχή. Μαζί με τον σύντροφό σου, εκεί στην εξοχή εκτός από την όρεξη για φαγητό λόγω του οξυγόνου και της ανθισμένης φύσης, έρχεται και η όρεξη για… σεξ στην εξοχή.

Ακόμα, όμως, κι αν δεν μπορείς να κρατηθείς και θέλεις πολύ να το κάνεις, διάβασε 5 καλούς λόγους για να μην το επιχειρήσεις.

Πίστεψέ μας, θα μας ευγνωμονείς…

Άγχος να μην σας πιάσουν

Είναι πολύ πιθανό την ίδια ιδέα, δηλαδή της εκδρομής στην εξοχή, να έχουν κι άλλοι άνθρωποι, οπότε το άγχος να μην σας πιάσουν θα είναι αρκετά μεγάλο. Αποτέλεσμα θα είναι, κατά πάσα πιθανότητα, να σας χαλάσουν τη διάθεση και από οργασμό… last year!

Θα λερώσεις τα ρούχα σου

Ό, τι και να φοράς είναι πολύ πιθανό, εάν πας να ξαπλώσεις, να λερωθείς. Το χειρότερο είναι να βρεθείς σε λάσπες ή γρασίδι οπότε και οι λεκέδες μετά από τα ρούχα σου θα είναι πολύ, μα πάρα πολύ δύσκολο να φύγουν.

«Μας βλέπουν…»

Κατά πάσα πιθανότητα θα έχεις την αίσθηση ότι είσαι πολύ εκτεθειμένη, πολύ περισσότερο από όσο περίμενες. Η αλήθεια είναι ότι σε έναν ανοιχτό χώρο, όπως είναι οι αγροί, κατά πάσα πιθανότητα θα νομίζεις ότι όλο και κάποιος «τυχερός» θα σε βλέπει χωρίς πολλά ρούχα επάνω σου. Πίστεψέ μας, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα είναι μόνο η εντύπωσή σου…

Κίνδυνος ατυχημάτων

Στην εξοχή ή όπου αλλού θα βρίσκεσαι στην ύπαιθρο, ο κίνδυνος ατυχήματος είναι ιδιαίτερα αυξημένος. Λίγο να στραβοπατήσεις, λίγο να γείρεις προς μια μεριά να σου το διάστρεμμα ή το κάταγμα! Σίγουρα δεν θέλεις να το ρισκάρεις.

Περίεργες θερμοκρασίες

Το κρύο ή η ζέστη είναι παράγοντας που δεν μπορείς να ελέγξεις εφόσον επιλέξεις να κάνεις σεξ στην εξοχή. Οπότε, εκτός κι αν είσαι κατάλληλα προετοιμασμένη, μάλλον θα υποφέρεις.

Δ. Μ.

Με πληροφορίες από gurl.com

Σχετικά άρθρα