5… κινήσεις για να ΣΟΥ κάνει το καλύτερο στοματικό σεξ!

Δεν υπάρχει γυναίκα που δεν απολαμβάνει το στοματικό σεξ και αν μας πεις όχι τότε κατά πάσα πιθανότητας λες ψέματα, δηλαδή ψεύδεσαι χωρίς να τρως.

Επειδή, όμως, εσύ μπορεί να το απολαμβάνεις, αλλά ο σύντροφός σου στο κομμάτι αυτό της ευρύτερης σεξουαλικής σας δραστηριότητας να παίρνει κάτω από τη βάση, τότε διάβασε παρακάτω για να μάθεις 5 μυστικές κινήσεις τις οποίες θα του ζητήσεις να εφαρμόσει στο αιδοίο σου για να σου κάνει αξέχαστο στοματικό σεξ.

Το «κλείδωμα»

Όχι, δεν απαιτούνται λουκέτα, κλειδιά και τα λοιπά εξαρτήματα… Αυτό που πρέπει να κάνει ο καλός σου είναι με τα χείλια του να «κλειδώσει» απαλά τα χείλια του κόλπου σου. Παράλληλα, μπορεί με τη γλώσσα του να «παίξει» την κλειτορίδα σου. Οργασμός εγγυημένος.

Το «γλωσσόφιλο»

Όπως στα χείλια του στόματος, έτσι και στην κλειτορίδα σου ο σύντροφός σου μπορεί να δώσει ένα καλό και ζουμερό «γλωσσόφιλο». Η τεχνική απλή, κλασική και διαχρονική. Ότι κάνει στα χείλια, ας το κάνει και στο αιδοίο (σου).

Η «δίγλωσση» τεχνική

Όχι, ξαφνικά δεν φύτρωσαν στον καλό σου δύο γλώσσες, αλλά υπάρχει τεχνική αρκετά παρεμφερής. Ταυτόχρονα με τη γλώσσα του, ο σύντροφός σου χρησιμοποιεί και τα δάχτυλα του για να ερεθίσει ακόμα περισσότερο την κλειτορίδα σου. Επίσης, μπορεί με τη γλώσσα του να «παίζει» την κλειτορίδα σου και παράλληλα ένα ή δύο δάχτυλά του να διεισδύουν στον κόλπο σου.

Η «σανίδα»

Σε καμία περίπτωση δεν μιλάμε κυριολεκτικά και φυσικά δεν είναι και βρεγμένη! Στην τεχνική αυτή, ο καλός σου ενώνει τα δάχτυλά του και σφίγγοντας τα ελαφρά τα εφαρμόζει στην κλειτορίδα σου. Παράλληλα, μπορεί να ανεβοκατεβάζει τον παράμεσο, πάντα έχοντάς τον σφιγμένο, στην κλειτορίδα σου με κοφτές, ρυθμικές κινήσεις.

Το «σκρατσάρισμα»

Εάν στο μυαλό σου έρχεται η μουσική ραπ, τότε δεν απέχεις και πολύ από την πραγματικότητα. Πρόκειται ουσιαστικά για μια παραλλαγή της τεχνικής «σανίδα». Απλά, στην περίπτωση αυτή, ο σύντροφός σου κινεί τα ενωμένα του δάχτυλα δεξιά και αριστερά, όπως κάνουν κα οι dj τους δίσκους.

Bonus πληροφορία: Μην ξεχνάς ότι μπορείς να καθοδηγείς, στο μέτρο του ευγενικού πάντα, τον καλό σου, λέγοντάς του τι σου αρέσει και τι θέλεις να σου κάνει στο στοματικό σεξ, για να περάσετε και οι δύο καλά. Επίσης, μπορείς να του ζητήσεις έχοντας ένα παγάκι στο στόμα του να το ακουμπάει ελαφρά στην κλειτορίδα σου. Το αποτέλεσμα; Σε αφήνουμε να το ανακαλύψεις μόνη σου!

Καλή διασκέδαση

Δ. Μ.

Με πληροφορίες από womenshealthmag. com

Σχετικά άρθρα