Πρωκτικό σεξ: 5 στάσεις για να το απολαύσεις

Κατά πάσα πιθανότητα θα έχεις δοκιμάσει κι εσύ το πρωκτικό σεξ στην μέχρι τώρα ερωτική σου ζωή και, αν θες τη γνώμη μας, πολύ καλά κάνεις. Στο σεξ δεν χρειάζονται ταμπού και το ζήτημα είναι να περνάς καλά, τηρώντας πάντα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης.

Εάν, πάντως, αναρωτιέσαι γιατί σου αρέσει τόσο πολύ το πρωκτικό σεξ, η απάντηση σύμφωνα με τους ειδικούς είναι ότι επειδή η συγκεκριμένη περιοχή είναι η απόληξη πολλών αισθητήριων νεύρων, ο πρωκτός αποτελεί την πλέον ερωτογενή ζώνη τόσο στη γυναίκα όσο και τον άνδρα.

Επειδή είναι σίγουρο, λοιπόν, ότι απολαμβάνεις κι εσύ το πρωκτικό σεξ, διάβασε και μάθε τις πέντε ιδανικές στάσεις για να το απολαύσεις ακόμα περισσότερο.

Το «ιεραποστολικό»

Κι όμως… Όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο, η συγκεκριμένη στάση ενδείκνυται για πρωκτικό σεξ. Εκτός από το ότι βολεύει πολύ σαν στάση, είναι και μια αφορμή για να έρθεις ακόμα πιο κοντά συναισθηματικά με τον σύντροφό σου, καθώς υπάρχει οπτική επαφή. Το μόνο που χρειάζεται να κάνες για να διευκολύνεις την διείσδυση του πέους του στον πρωκτό σου είναι να σηκώσεις τα πόδια σου φέρνοντας τα γόνατα προς το κεφάλι σου.

Στα «τέσσερα»

Και αυτή η στάση είναι πολύ καλή για πρωκτικό σεξ. To μόνο που έχεις να κάνεις, σε σχέση με το κολπικό σεξ είναι η πλάτη σου να έρθει σε ευθεία με τα οπίσθιά σου και όχι να χαμηλώσεις την κοιλιά σου προς το κρεβάτι.

Η «καβαλάρισσα»

Όπως και στο κολπικό σεξ, έτσι και στο πρωκτικό η στάση αυτή αναμένεται να σου χαρίσει την μέγιστη δυνατή απόλαυση. Εκτός του ότι ελέγχεις την ένταση και το βάθος της διείσδυσης, η γωνία που δημιουργεί ο πρωκτός σου με το πέος του, είναι η ιδανική για να βιώσεις τη μέγιστη σεξουαλική απόλαυση.

Το «κουτάλι»

Και σε αυτή τη στάση, υπάρχει και σωματική επαφή οπότε και ενδείκνυται τόσο για σεξουαλική ηδονή, όσο και συναισθηματική επαφή με τον καλό σου. Εσύ ξαπλώνεις στο πλευρό σου και ο παρτενέρ σου παίρνει θέση από πίσω σου παράλληλα με την πλάτη σου. Καλό θα είναι στο πρωκτικό, να λυγίσεις τα γόνατά σου, ώστε να διευκολύνεις τη διείσδυση του πέους του στον πρωκτό σου.

Το «βαθύ κάθισμα»

Άλλη μια στάση που ενδείκνυται για πρωκτικό σεξ. Βάλε τον σύντροφό σου να καθίσει στην άκρη του κρεβατιού με τα πόδια του να ακουμπάνε στο πάτωμα. Πρόσωπο σε αυτόν, κάθισε πάνω στο πέος του και τύλιξε τα πόδια σου γύρω από τη μέση του. Έχοντάς σε αγκαλιά μπορεί να σε ανεβοκατεβάζει επάνω στο πέος του.

Προσοχή: Επειδή ο πρωκτός είναι από τις πλέον… ύποπτες περιοχές, οπωσδήποτε στο πρωκτικό σεξ βάλε προφυλακτικό. Επίσης, για διευκόλυνση της διείσδυσης μπορείς να χρησιμοποιήσεις άφθονο λιπαντικό, μαλακώνοντας την «είσοδο».

Καλή διασκέδαση

Δ. Μ.

Με πληροφορίες από womenshealthmag.com

Σχετικά άρθρα