Θες σεξ αλλά βαριέσαι; 5 στάσεις για να το κάνεις ξεκούραστα

Σε κάθε υγιή γυναίκα έχει τύχει να βαριέται, αλλά να θέλει να κάνει και σεξ. Ανάλογα με την περίσταση, λοιπόν, αλλά και την περίπτωση στην οποία βρίσκεσαι, υπάρχουν κάποιες στάσεις που θα σε βοηθήσουν να κάνεις σεξ όταν βαριέσαι ιδιαίτερα.

Η στάση της τεμπέλας

Σε περίπτωση που βαριέσαι να κάνεις σεξ, αλλά θέλεις και σε… πιέζει και ο καλός σου με τον τρόπο του, η στάση της τεμπέλας είναι η ιδανική στάση για την περίπτωσή σου. Βάλε τον καλό σου να καθίσει στο κρεβάτι και εσύ, με το πρόσωπο προς αυτόν, κάθισε επάνω του έτσι ώστε το πέος του να διεισδύει στον κόλπο σου. Άσε την ένταση και τον ρυθμό σε εκείνον και απόλαυσέ το!

Στα τέσσερα

Όχι ακριβώς, αλλά μια παραλλαγή της κλασικής και πολυφορεμένης στάσης στα τέσσερα, που ενδείκνυται σε περίπτωση που έχει κακό καιρό και είστε υποχρεωμένοι να μείνετε σπίτι και γιατί όχι στο κρεβάτι. Πάρε θέση όπως εσύ ξέρεις στα τέσσερα, μόνο που εδώ λυγίζεις τα γόνατα και στηρίζεσαι σε αυτά, ενώ ξαπλώνεις κανονικά το υπόλοιπο σώμα σου.

Το κοχύλι

Είσαι σε διακοπές στη θάλασσα και τυχαίνει να βαριέσαι; Ξάπλωσε ανάσκελα και βάλε τα πόδια σου στους ώμους του καλού σου, ο οποίος έχει πάρει θέση μπρούμυτα από πάνω σου στηριζόμενος στα χέρια του. Πολύ καλή στάση, που δεν απαιτεί κόπο από σένα, ενώ η διείσδυση που πετυχαίνεις είναι πολύ καλή.

Το μαγείρεμα

Είσαι στην κουζίνα και περιμένεις να ψηθεί το φαγητό; Σκότωσε την ώρα σου με σεξ. Η στάση που ενδείκνυται είναι απλή: Όπως είσαι όρθια, κάνε μια βαθιά επίκυψη με τα πόδια σου ίσια. Ο καλός σου έρχεται από πίσω σου και διεισδύει με το πέος του στον κόλπο σου. Μέχρι να γίνει το φαγητό θα έχετε τελειώσει… και οι δύο!

Το «καυτό» κάθισμα

Ιδανική στάση για μεγάλα ταξίδια με το αυτοκίνητο. Φυσικά, πρώτα σταματάτε σε κάποιον προβλεπόμενο χώρο και στη συνέχεια βάζεις τον σύντροφό σου να καθίσει κανονικά στο πίσω κάθισμα. Εσύ με την πλάτη γυρισμένη προς αυτόν, κάθεσαι επάνω στο πέος του.

Σε κάθε περίπτωση μην ξεχνάς την χρήση προφυλακτικού. ΣΜΝ και ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη καραδοκούν…

Καλή διασκέδαση!

Δ. Μ.

Με πληροφορίες από womenshealthmag.com

 

 

Σχετικά άρθρα