Σεξ στο λεωφορείο: Τι να κάνεις αν σου τύχει

Μια από τις πιο συχνές και πιο «καυτές» φαντασιώσεις των περισσότερων γυναικών είναι το σεξ σε δημόσιο χώρο και συγκεκριμένα το σεξ στο λεωφορείο. Συνήθως, είναι μια σκέψη που την απορρίπτεις εν τη γενέσει της, όμως τι θα έκανες σε περίπτωση που σου συνέβαινε και ήσουν θετική στο να το κάνεις;

Βρες μια καλή γωνία

Παίρνουμε ως δεδομένο ότι το λεωφορείο είναι γεμάτο και με τον καλό σου έχετε στριμωχτεί σε μια γωνία. Εσύ καλό θα είναι να γυρίσεις πλάτη στον σύντροφό σου και να έχεις φροντίσει να φοράς μια φούστα κατά προτίμηση χωρίς εσώρουχο. Με την φούστα σου θα καλύψεις το πέος του που θα έχει βγει από το ανοιχτό φερμουάρ του και θα διεισδύει στον κόλπο σου.

Μέτρα προφύλαξης

Να φορέσει εκείνη την ώρα προφυλακτικό είναι δύσκολο, οπότε καλό θα είναι να το έχει βάλει από πριν. Φυσικά, ο πολύς κόσμος που είναι γύρω σας θα λειτουργήσει ως… ασπίδα προστασίας για τα αδιάκριτα βλέμματα

Χωρίς λόγια

Όπως καταλαβαίνεις δεν σε παίρνει να αρχίζεις να αναστενάζεις ερωτικά, καθώς από τη μια θα γίνετε αντιληπτοί και από την άλλη είναι πιθανό να σας κατεβάσουν από το λεωφορείο ημίγυμνους.

Φιλικές συμμετοχές

Μπορεί την ώρα της δράσης, κάποιος «τυχερός» να αντιληφθεί τι γίνεται και να θελήσει να συμμετάσχει έστω και δια της… αφής. Εάν δεν έχεις πρόβλημα άστον να το κάνει, καθώς κατά πάσα πιθανότητα θα εντείνει την σεξουαλική σου διέγερση, χαρίζοντάς σου έναν ανεπανάληπτο οργασμό.

«Το γοργόν και χάριν έχει…»

Ό, τι κι αν κάνετε θα πρέπει να γίνει σύντομα και μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Οπότε καλό θα είναι, πριν μπείτε στο λεωφορείο, να έχετε κάνει κάποια προκαταρκτικά, ώστε η διάθεσή σας να είναι ιδιαιτέρως ανεβασμένη!

Καλή διασκέδαση και καλές διαδρομές!

Δ. Μ.

 

Σχετικά άρθρα