Μανικιούρ: Ποιο σχήμα νυχιών σού ταιριάζει;

Άνοιξη. Ήλιος. Χρώματα! Ιδανική περίοδος για να βάφεις συνέχεια τα νύχια σου! Ροζ, φούξια, βεραμάν, πετρόλ, σε ματ ή έντονες αποχρώσεις: ό,τι χρώμα και να επιλέξεις σημασία έχει το σχήμα! Μανικιούρ δεν είναι μόνο το σχέδιο που θα έχεις πάνω στα νύχια σου αλλά και ο τρόπος που θα τα λιμάρεις ή θα σου τα λιμάρουν!

Επίλεξε το σχήμα που ταιριάζει στο στιλ σου, στο γενικότερο σχήμα των νυχιών και του χεριού σου αλλά και στην περίσταση.

– Στρογγυλεμένα ή οβάλ νύχια

Ένα από τα πιο κλασικά σχέδια. Ταιριάζει πολύ σε μακριά νύχια. Δε χρειάζεται κόπο ούτε φοβερή τεχνική: λιμάρεις παντού με τον ίδιο τρόπο

@cmoon.nails has us seeing stars! ???? Using #DontBossaNovaMeAround x @daily_charme mixed stars ⭐???? #OPIGelColor #Starnails #notd

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OPI (@opi_professionals) στις

– Σχήμα αμυγδάλου

κλασικό σχήμα για μακριά νύχια. Θηλυκό και κολακευτικό. Λίμαρε τα νύχια σου κι από τις δυο πλευρές. Στη συνέχεια λίμαρε πιο κυκλικά το μυτερό σημείο και θα έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα!

Προσοχή! Είναι αρκετά κλασικό όμως αυτό το σχήμα… Μπορεί να το έκανε και η γιαγιά σου!

Warm nudes for fall [email protected] in #TiramisuForTwo

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OPI (@opi_professionals) στις

– Μυτερά νύχια

Κάποτε τα νύχια στιλέτο θεωρούνταν πρόστυχα αλλά τον τελευταίο καιρό έχουν γίνει τάση! Αφορά μόνο όσε ς έχουν μακριά νύχια!

Λιμάρεις αρκετά μέχρι να κάνεις τα νύχια σου μυτερά. Προσοχή! Τσιμπάνε και γρατζουνάνε ακόμα και σένα! Και φυσικά δε βολεύουν σε πολλές κινήσεις!

Learn how to get this look with #LessIsNorse & #ReykjavikHasAlltheHotSpots – Tutorial on our YouTube page ???? #OPINailArt

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OPI (@opi) στις

– Τετραγωνισμένα

Νύχια σε σχήμα τετράγωνου. Κολακεύουν περισσότερο τα μακριά νύχια αλλά πάνε και σε κοντά.

Αντί να λιμάρεις όλο το νύχι, λιμάρεις μόνο την πάνω πλευρά του και έτσι έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

How gorgeous is this rose quartz design using #PowderPerfection powder?!???? @vivanaildesign used #PrincessesRule on @inmyseams – discover more by tapping the link in bio. #pinknails #acrylicnails

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OPI (@opi_professionals) στις

– Στρογγυλεμένο τετράγωνο

Παραλλαγή του προηγούμενου, αντί όμως να λιμάρεις μόνο την πάνω πλευρά των νυχιών, λιμάρεις λιγάκι και τις γωνίες, ώστε να στρογγυλέψουν λιγάκι!

The perfect pinot mani ???? #MalagaWine in #OPIGelColor by @nailsby_mai ✨

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OPI (@opi_professionals) στις

– “φυσικά”

Το πιο εύκολο για σένα που βαριέσαι τα πολλά πολλά αλλά θες να έχεις σχετικά περιποιημένα νύχια. Ακολουθείς το φυσικό σου σχήμα, απλώς φροντίζεις να είναι ομοιόμορφο σε όλα τα νύχια. Ιδανικό για κοντά νύχια και για κοπέλες που έχουν την τάση να τρώνε τα νύχια τους.

A little bit of love in 2018 ???? @oliveandjune used #TiramisuForTwo for this #OPINailArt ✨

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OPI (@opi_professionals) στις

Ν.Κ.

Με πληροφορίες από elle.fr

Σχετικά άρθρα