Υποβοηθούμενη διείσδυση: Η τεχνική στο σεξ που εγγυάται τον οργασμό

Άλλοι τη λένε τεχνική, άλλοι τη λένε μέθοδο… Το σίγουρο είναι ότι η «υποβοηθούμενη διείσδυση» είναι ο βασικός τρόπος για να πετύχει η γυναίκα τον οργασμό στη διάρκεια του σεξ.

Τι είναι, όμως, η υποβοηθούμενη διείσδυση; Πρόκειται για την σεξουαλική επαφή με διείσδυση, δηλαδή η ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή, με ταυτόχρονο ερεθισμό της κλειτορίδας.

Μιλάμε, δηλαδή, για κολπική διείσδυση και ερεθισμό παράλληλα της κλειτορίδας, είτε με το χέρι είτε με κάποιο σεξουαλικό βοήθημα.

Αρχικά, βάσει σεξουαλικών ερευνών που έχουν γίνει κατά καιρούς τόσο στην Ευρώπη, όσο και τις ΗΠΑ, είναι μικρό σχετικά το ποσοστό των γυναικών που εφαρμόζουν τη λεγόμενη «υποβοηθούμενη διείσδυση», δηλαδή τον παράλληλο ερεθισμό της κλειτορίδας (34%), όμως το 77% των γυναικών αυτών έρχονται σε οργασμό.

Μάλιστα, άλλη έρευνα από τις Ηνωμένες Πολιτείες έδειξε ότι δεν είναι πάντα η διείσδυση που φέρνει τον οργασμό, αλλά το λεγόμενο «μαγικό τρίγωνο» στο σεξ: Αιδοιολειχία, παθιασμένα φιλιά και χειροκίνητος κλειτοριδικός οργασμός.

Γιατί, όμως, παραμελούμε την κλειτορίδα; Οι ειδικοί συμφωνούν ότι έχει ριζωθεί στη συνείδηση της πλειοψηφίας των σεξουαλικά ενεργών γυναικών ότι διείσδυση = οργασμός. Είναι, όμως, έτσι; Φυσικά και όχι. Κι αυτό, γιατί μπορεί οι άνδρες να μην θέλουν να ασχοληθούν ιδιαίτερα με το σώμα της γυναίκας και ειδικά με τα μέρη του κόλπου, ένα εκ των οποίων είναι και η κλειτορίδα, βάζοντας σε προτεραιότητα την δική τους σεξουαλική ηδονή.

Αποτέλεσμα είναι η γυναίκα να μένει ουσιαστικά… παραπονεμένη, δημιουργώντας στον εαυτό της την ψευδαίσθηση ότι είναι ικανοποιημένη σεξουαλικά.

Συμπέρασμα: Μην αφήνεις την κλειτορίδα έξω από το σεξουαλικό παιχνίδι και μην διστάζεις να ζητήσεις από τον σύντροφό σου να δώσει την πρέπουσα προσοχή σε αυτή, μιας και η αίσθηση που προσφέρει η μέθοδος της υποβοηθούμενης διείσδυσης είναι ανεπανάληπτη, καλύπτοντας στο έπακρο τις σεξουαλικές ανάγκες της γυναίκας.

Με πληροφορίες από elle.fr

Σχετικά άρθρα