3 σεξουαλικές στάσεις για να φτάσεις σε οργασμό

Το ζητούμενο στη σεξουαλική επαφή που έχεις με τον σύντροφό σου είναι να φτάσεις σε οργασμό. Μπορεί συχνά πυκνά πολλές  γυναίκες να λένε ότι δεν τις πειράζει κι αν δεν φτάσουν σε οργασμό, όμως κακά τα ψέματα αυτός είναι  τελικός στόχος. Δες λοιπόν 3 σεξουαλικές στάσεις που σου εγγυώνται ότι θα φτάσεις σε οργασμό.

Στα τέσσερα

Πρόκειται για σεξουαλική στάση που είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα σε βοηθήσει να φτάσεις σε οργασμό. Εσύ στηρίζεσαι αρχικά στα γόνατα και στη συνέχεια προσπάθησε να χαμηλώσεις όσο το δυνατό περισσότερο την κοιλιά σου, ώστε να ορθώσεις τα οπίσθιά σου, δίνοντας στον σύντροφό σου την καλύτερη δυνατή πρόσβαση στον κόλπο σου. Η διείσδυση στην στάση αυτή είναι η βαθύτερη δυνατή και το αίσθημα πληρότητάς σου πολύ έντονο.

Βαθμός επίτευξης οργασμού: 8,5/10

Ιεραποστολικό

Παλιά, κλασική και διαχρονική σεξουαλική στάση, το ιεραποστολικό έχει υψηλά ποσοστά επιτυχίας αναφορικά με την επίτευξη του οργασμού. Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα δοκίμασε να φέρεις τα πόδια σου στους ώμους του συντρόφου σου. Η διείσδυση γίνεται ακόμα βαθύτερη και έχεις τον οργασμό που τόσο θέλεις.

Βαθμός επίτευξης οργασμού: 8/10

Εσύ από πάνω

Στην στάση αυτή είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα βιώσεις ανεπανάληπτες στιγμές σεξουαλικής ηδονής συνοδευόμενες από πολλαπλούς οργασμούς. Ο λόγος είναι ότι εσύ είσαι αυτή που έχει τον πρώτο λόγο καθώς ελέγχεις τόσο την ένταση όσο και το βάθος της διείσδυσης.

Βαθμός επίτευξης οργασμού: 9,5/10

Καλή διασκέδαση!

Δ. Μ.

Σχετικά άρθρα