Σεξ σε κοινωνικές εκδηλώσεις: Ποιες είναι οι καλύτερες στάσεις

Οι κοινωνικές εκδηλώσεις είναι μέρος της ζωής μας και το σεξ σε κοινωνικές εκδηλώσεις είναι το στοιχείο εκείνο που μπορεί να κάνεις τη διαφορά μεταξύ μιας βαρετής υποχρέωσης και μιας αξέχαστης σεξουαλικής εμπειρίας.

Με τον όρο κοινωνικές εκδηλώσεις, αναφερόμαστε κατά κύριο λόγο σε γάμους, βαφτίσια, κηδείες ή και κάποια άλλη υποχρέωση όπου αναγκαστικά  θα έχεις να κάνεις με αυξημένο αριθμό ανθρώπων.

Παρακάτω θα βρεις μερικές καλές στάσεις για να κάνεις σεξ σε κοινωνικές εκδηλώσεις και να μην σε καταλάβουν οι γύρω σου, ανάλογα και με την κοινωνική εκδήλωση.

Σεξ σε γάμο

Χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο πάντα στους γάμους προκαλείται πιο έντονα η διάθεση για σεξ. Ίσως για να μοιραστείς την χαρά του ζευγαριού, ίσως γιατί ζηλεύεις – τρόπον του λέγειν – τη χαρά των νεόνυμφων, θέλεις πολύ έντονα να κάνεις σεξ. Εάν είσαι καλεσμένη στο τραπέζι, όπως συνηθίζουμε να λέμε, τότε μια πολύ καλή στάση είναι στα τέσσερα, κάτω από το τραπέζι που κάθεσαι με τον καλό σου. Φυσικά και θα επιλέξετε την ώρα που όλοι θα έχουν σηκωθεί και θα χορεύουν στην πίστα.

Σεξ σε κηδεία

Στην περίπτωση αυτή γιορτάζεις την χαρά της ζωής. Εφόσον ο εκλιπών/η εκλιπούσα δεν είναι στενό σου πρόσωπο, τότε θα έχεις την ευκαιρία σου να κάνεις σεξ με τον καλό σου, εφόσον σας έρθει η σχετική όρεξη. Μια πολύ καλή στάση είναι στα όρθια αφού θα έχετε ξεμακρύνει κάπως από τους υπόλοιπους συγκεντρωμένους. Εφόσον είναι εφικτό στηρίξου και σε κάποιο δέντρο και άσε τον καλό σου να πάρει θέση από πίσω σου για να διεισδύσει. Προσοχή! Εννοείται ότι θα πρέπει να είτε και οι δύο ιδιαίτερα χαμηλόφωνοι, για να μην τραβήξετε την προσοχή των υπολοίπων.

Σεξ σε βαφτίσια

Εάν σας έρθει η διάθεση την ώρα του μυστηρίου, μπορείτε κάλλιστα, αφού φυσικά βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει κάποιος πολύ κοντά σας, να επισκεφθείτε κάποιο παγκάκι από τα τόσα που υπάρχουν συνήθως στα προαύλια των ναών. Η στάση είναι εσύ από πάνω με πλάτη γυρισμένη στον καλό σου. Βάλε τον να καθίσει κανονικά στο παγκάκι κι εσύ κάθισε άνω σαν να κάθεσαι σε καρέκλα. Καλό θα είναι να έχεις επιλέξει φαρδιά φούστα, εάν θέλεις να το αποτολμήσεις, καθώς έτσι θα μπορέσετε να καλυφθείτε και οι δύο. Η κίνηση σου είναι η λεγόμενη και «κίνηση του σύρτη», δηλαδή κινείσαι μπρος-πίσω επάνω στον σύντροφό σου.

Καλή διασκέδαση!

Δ. Μ.

Σχετικά άρθρα