Γυναικείος αυνανισμός: 5 τεχνικές για σίγουρους οργασμούς (ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ)

Ο γυναικείος αυνανισμός είναι μια πραγματικότητα και όποια υποστηρίζει ότι δεν το κάνει, τότε κατά πάσα πιθανότητα δεν λέει όλη την αλήθεια. Όπως το σεξ, έτσι και ο γυναικείος αυνανισμός έχει κι αυτός τις τεχνικές του για να υπάρξει εγγυημένα οργασμός.

Ρωτήσαμε, λοιπόν, 5 γυναίκες για να μάθουμε τι τεχνικές χρησιμοποιούν προκειμένου να έχουν οργασμό κατά τη διάρκεια του αυνανισμού τους.

Το βάρος στην κλειτορίδα

«Όταν αυνανίζομαι ασχολούμαι πάρα πολύ με την κλειτορίδα μου. Φροντίζω να την ερεθίζω αρκετά με χάδια και αγγίγματα, αλλά και την ώρα του αυνανισμού επικεντρώνομαι σε αυτή για να τελειώσω σίγουρα» (Μάνια, 27 ετών)

Ένα αντρικό άγγιγμα

«Στον αυνανισμό μου αρέσει πάρα πολύ, είτε χρησιμοποιώ το χέρι μου είτε τον δονητή μου, να έχω ανάμεσα ένα μπλουζάκι ή μια λεπτή κουβέρτα. Με τον τρόπο αυτό νιώθω ότι με ακουμπάει ένα αντρικό χέρι και έτσι έρχεται και ο οργασμός» (Ρωξάνη, 32 ετών)

«Κλειδί» ο δονητής

«Αφού δοκίμασα διάφορα sex toys και δονητές, κατέληξα τελικά σε έναν που μου ταίριαζε απόλυτα, αναφορικά με τον κόλπο μου και τα αποτελέσματα που είχε στον οργασμό μου. Αυτόν τον έναν δεν τον αλλάζω, τον έχω… παντρευτεί» (Μένια, 25 ετών)

Φτιάξε κλίμα

«Πριν τον αυνανισμό, κάνω κάτι που μου φέρνει οργασμό, βρέξει-χιονίσει. Φτιάχνω μια ωραία ρομαντική ατμόσφαιρα, κάνω ένα ωραίο αφρόλουτρο, χαμηλώνω τα φώτα και με ένα κόκκινο κρασί έρχομαι στην κατάλληλη διάθεση. Ο οργασμός είναι σιγουράκι» (Βιβή, 39 ετών)

Προπονήσου συνέχεια

«Λένε πως ό, τι αφήνεις σε αφήνει. Προσωπικά προσπαθώ να αυνανίζομαι σε κάθε ευκαιρία. Με τις επαναλήψεις μαθαίνεις το σώμα σου, τον κόλπο σου ειδικότερα και τι ακριβώς πρέπει να κάνεις όχι μόνο για να ερεθιστείς σεξουαλικά, αλλά και για να έχεις οργασμό» (Ειρήνη, 44 ετών)

Δ. Μ.

Με πληροφορίες από womenshealthmag.com

Σχετικά άρθρα