Η καλύτερη στάση στο σεξ για σίγουρο οργασμό!

Κακά τα ψέματα… Το ζητούμενο όταν κάνεις σεξ είναι σίγουρα το να έχεις οργασμό. Ως γνωστό υπάρχουν πολλές στάσεις που μπορούν να σε βοηθήσουν στο να πετύχεις τον στόχο σου. Όμως, υπάρχει και η στάση της Ανδρομάχης ή στάση της Αμαζόνας, με την οποία ο οργασμός είναι σχεδόν εγγυημένος.

Λίγα λόγια για τη στάση

Ως γνωστόν οι Αμαζόνες ήταν αυτό που λέμε τα «αντράκια» της μυθολογίας. Ζούσαν σε κλειστές κοινότητες, χωρίς άνδρες (σ.σ. μακριά από εμάς) και ήταν αυτάρκεις. Ίππευαν και πολεμούσαν χωρίς να έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τους αρσενικούς ανταγωνιστές τους. Βασίλισσά τους η Ανδρομάχη, που όπως δηλώνει και το όνομα μαχόταν τους άνδρες.

Η συγκεκριμένη στάση λοιπόν ονομάζεται στάση της Αμαζόνας ή στάση της Ανδρομάχης ακριβώς διότι όταν την εφαρμόσεις θα είναι σαν να ιππεύεις άλογο, αλλά με πιο… γυναικείο τρόπο.

Πώς θα την κάνεις

Ώρα από τη θεωρία, να περάσεις και στην πράξη. Βάλε τον παρτενέρ σου να καθίσει στο κρεβάτι ή σε μια καρέκλα. Εσύ κάθεσαι επάνω του, έτσι ώστε το αιδοίο σου να εφαρμόζει στο πέος του. Είναι σαν τη στάση η γυναίκα από πάνω, μόνο που εφαρμόζεις μια μικρή παραλλαγή. Όπως, δηλαδή, κάθεσαι επάνω του αντί να ανοίξεις τα πόδια σου και να τον βάλεις ανάμεσά τους, περνάς και τα δύο σου πόδια από την ίδια πλευρά. Μοιάζει δηλαδή με τον τρόπο που γυναίκες ίππευαν άλογα παλιότερα λόγω του ότι φορούσαν φούστες ή ανέβαιναν σε μηχανάκια.

Τι πετυχαίνεις

Φυσικά και πετυχαίνεις οργασμό. Ο λόγος είναι ότι επειδή τα πόδια σου είναι πιο κλειστά, η τριβή των τοιχωμάτων του κόλπου σου με το πέος του είναι πιο έντονη, άρα και ο ερεθισμός σου μεγαλύτερος. Επίσης, σε αυτή τη στάση, όπως και σε κάθε στάση που εσύ είσαι από πάνω, ελέγχεις τον ρυθμό, αλλά και το βάθος της διείσδυσης. Αυτό σημαίνει ότι το παιχνίδι του οργασμού είναι στα χέρια σου και είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα φτάσεις στον… τελικό σου στόχο.

Extra πληροφορία

Εάν και εφόσον είσαι λάτρης του πρωκτικού σεξ, η συγκεκριμένη στάση ενδείκνυται και για αυτό. Μόνο που αντί να εφαρμόσεις το πέος του στον κόλπο σου, το εφαρμόζεις στον πρωκτό σου, από τις πλέον ερωτογενείς ζώνες του ανθρώπινου σώματος, τόσο στον άνδρα όσο και στη γυναίκα. Το μόνο που χρειάζεται, μιας και δεν υπάρχει φυσική λίπανση στο συγκριμένο σημείο, αρκετή ποσότητα λιπαντικού.

Προσοχή! Σε κάθε περίπτωση, δεν ξεχνάς ποτέ τη χρήση του προφυλακτικού, καθώς ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη και Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα παραμονεύουν στη γωνία!

Καλή διασκέδαση!

Δ. Μ.

Με πληροφορίες από santemagazine.fr

Σχετικά άρθρα