5 diy πρωτότυπα δώρα για τη Γιορτή της Μητέρας

Η Γιορτή της Μητέρας πλησιάζει και όσο κι αν τσακώνεσαι μαζί της, δεν παύει να είναι ο σημαντικότερος άνθρωπος στον κόσμο, αυτή που σε έφερε στη ζωή! Τι πιο όμορφο για εκείνη να της εκφράσεις την αγάπη σου με μια diy κατασκευή, που θα φτιάξεις ειδικά για εκείνη με όλη σου τη φαντασία και τη δημιουργικότητα!

Παρακάτω θα βρεις 5 προτάσεις που ξεχωρίσαμε!

Καρδούλα από χαρτόνια ή ρολά από χαρτιά υγείας

Με χρωματιστά χαρτόνια ή ρολά από χαρτιά υγείας ή κουζίνας (που μπορείτε να βάψετε με λαδοπαστέλ ή νερομπογιές), φτιάξε τη δική σου καρδιά και στόλισέ την, όπως θέλεις και μπορείς!

Ένα διαφορετικό άλμπουμ φωτογραφιών

Μπορεί να φτιαχθεί σε διάφορες παραλλαγές και σε μικρότερο μέγεθος, ακόμα και με άλλα υλικά! Τι χρειάζεσαι σίγουρα; Φωτογραφίες, φαντασία και πολλή πολλή αγάπη!

Και περισσότερες λεπτομέρειες εδώ:

Εντυπωσιακή κατασκευή: Μαμά superhero!

Με απλά υλικά, δημιουργικότητα και φαντασία δημιούργησε το πορτραίτο της δικιάς σου ηρωίδας μαμάς, ακολουθώντας το παρακάτω παράδειγμα:

Ένα μπουκέτο λουλούδια – σελιδοδείκτες

Χάρισε στη μαμά σου ένα διαφορετικό μπουκέτο από λουλούδια! Πρωτότυπο, δε μαραίνεται ενώ είναι χρηστικό: κάθε λουλούδι γίνεται ένας υπέροχος πρωτότυπος σελιδοδείκτης! Τι χρειάζεσαι; Γλωσσοπίεστρα, κουμπιά, χαρτόνια και ό,τι άλλα υλικά χειροτεχνίας βάλεις με το νου σου!

Κατασκευή με πηλό ή πάνω  σε βότσαλο!

Μπορείς να χαράξεις τη λέξη “μαμά” πάνω σε πηλό που δε χρειάζεται ψήσιμο και να το στολίσεις αναλόγως! Εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις ξύλινα γράμματα από μαγαζιά για κατασκευές. Αν πάλι έχεις στο σπίτι σου μεγάλα βότσαλα, μπορείς να μεγαλουργήσεις! Βάψε το βότσαλο με τέμπερες στο χρώμα που προτιμάς και στη συνέχεια στόλισέ το! Μπορείς να “γράψεις” τη λέξη “μαμά” με χοντρό σύρμα για κοσμήματα (θα το βρεις σε μαγαζιά για diy κοσμήματα) ή ακόμα και με τέμπερα!

Πάρε ιδέες από τις παρακάτω εικόνες:

<a data-pin-do=”embedPin” data-pin-lang=”el” data-pin-width=”large” href=”https://www.pinterest.com/pin/306104105916449139/”><script async defer src=”//assets.pinterest.com/js/pinit.js”></script></a>

Ν.Κ.

 

Σχετικά άρθρα