Διακοπτόμενη συνουσία: «Το αγόρι μου δεν θέλει να βάλει προφυλακτικό και προτιμά να τραβιέται…»

Καλώς ή κακώς μια μέθοδος την οποία εφαρμόζουν πολλά ζευγάρια στο σεξ είναι και η διακοπτόμενη συνουσία, γνωστή και ως «μέθοδος της έγκαιρης απόσυρσης» ή πιο απλά το «τράβηγμα».

Σύμφωνα με τους ειδικούς, όταν αναφερόμαστε στον όρο «διακοπτόμενη συνουσία» μιλάμε για την απότομη έξοδο του πέους του άνδρα από τον κόλπο της γυναίκας λίγο πριν την εκσπερμάτωση.

Παρακάτω θα δούμε μερικούς από τους βασικούς κινδύνους που συντρέχουν στο πλαίσιο της διακοπτόμενη συνουσίας:

Μπορεί να μείνεις έγκυος

Πολλά ζευγάρια θεωρούν ότι είναι και καλή μέθοδος αντισύλληψης. Αυτό, σύμφωνα και με τους ειδικούς, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Κι αυτό γιατί είναι γεγονός ότι είναι πολύ πιθανό να μείνεις έγκυος και από τα προσπερματικά υγρά του άνδρα, ενώ δεν είναι και σίγουρο ότι θα προλάβει να βγει από μέσα σου την κατάλληλη στιγμή. Μην ξεχνάς ότι οι πρώτες ριπές σπέρματος είναι αυτές που μπορεί να σε καταστήσουν έγκυο.

Απειλείσαι από ΣΜΝ

Τα Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα είναι ένας ακόμα κίνδυνος από τον οποίο απειλείσαι, καθώς από τη στιγμή που δεν χρησιμοποιείτε προφυλακτικό είστε και οι δύο εκτεθειμένοι σε αφροδίσια νοσήματα, όπως κονδυλώματα, σύφιλη, γονόρροια, ηπατίτιδα και φυσικά HIV.

Ανεπιθύμητοι… λεκέδες

Σε περίπτωση που είσαι μανιακή με την καθαριότητα, η διακεκομμένη συνουσία σίγουρα δεν θα είναι το αγαπημένο σου. Κι αυτό, γιατί όταν συμβεί, είναι πολύ πιθανό λόγω και της έντασης της στιγμής ο καλός σου να μην μπορεί να ελέγξει το που εκτοξεύει το σπέρμα του. Αυτό σημαίνει ότι κατά πάσα πιθανότητα αυτό θα… προσγειωθεί στα σεντόνια και τις μαξιλαροθήκες σου κάνοντάς σε πολύ διστακτική για το αν θα το ξανακάνεις.

Κίνδυνος για τα μάτια και τα μαλλιά

Όταν αναφερόμαστε στην διακεκομμένη συνουσία και την… ανεξέλεγκτη εκτόξευση σπέρματος από τον σύντροφό σου θα πρέπει να γνωρίζεις ότι το πρώτο που κινδυνεύει είναι τα μάτια και τα μαλλιά σου. Στην πρώτη περίπτωση είναι σίγουρο ότι θα νιώσεις ένα οξύ κάψιμο στο μάτι του, όπου θα έχει πέσει στο σπέρμα, το οποίο θα επηρεάσει την όραση σου για αρκετά λεπτά της ώρας «χαρίζοντάς» σου και μια ιδιαίτερη αίσθηση δυσφορίας.

Στην περίπτωση των μαλλιών σου, τότε τα πράγματα είναι επίσης άσχημα, καθώς είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να κόψεις τα μαλλιά που έχουν υποδεχθεί το σπέρμα του καλού σου (σ.σ. εκτός κι αν θέλεις να ζήσεις τη σκηνή του «Κάτι τρέχει με τη Μαίρη» και αποφασίσεις να το χρησιμοποιήσεις ως τζελ για το μαλλί σου).

Καλή διασκέδαση!

Δ. Μ.

Σχετικά άρθρα