Στάση «ροντέο»: Τι είναι και πώς θα την εφαρμόσεις

Όπως θα γνωρίζεις πολύ καλά οι στάσεις στο σεξ είναι πολλές στον αριθμό. Όρεξη και φαντασία να έχεις να τις εφαρμόζεις και να ζεις ανεπανάληπτες στιγμές ηδονής. Για τον σκοπό αυτό, δηλαδή τον οργασμό σου, η στάση «ροντέο» είναι η κατάλληλη για να έχεις τον πολυπόθητο οργασμό.

Τι είναι η στάση «ροντέο»;

Πρόκειται για μια ελαφρά παραλλαγή της γνωστής σε όλες τις γυναίκες στάσης «στα τέσσερα». Το μόνο εξτρά που χρειάζεται να γίνει στην περίπτωση αυτή είναι μια και μόνο κίνηση από τον σύντροφό σου.

Πώς γίνεται;

Η εκτέλεση/εφαρμογή της στάσης «ροντέο» είναι αρκετά απλή και όταν γίνει σωστά, άκρως αποτελεσματική αναφορικά με τα επίπεδα οργασμού που θα βιώσεις. Εσύ παίρνεις την γνωστή θέση στηριζόμενη σε γόνατα και παλάμες.

Προσοχή! Στην στάση «ροντέο» δεν πρέπει να χαμηλώσεις την κοιλιά σου προς το στρώμα του κρεβατιού ή την επιφάνεια που έχεις επιλέξει να συνευρεθείς με τον καλό σου και θα σου εξηγήσουμε αμέσως το γιατί: Καθώς είσαι, λοιπόν, στημένη στα τέσσερα, ο παρτενέρ σου με τον ένα του χέρι πιάνει στην παλάμη του τα μαλλιά σου σφίγγοντάς τα ελαφρά και τραβώντας σε, όπως γίνεται η χρήση του χαλιναριού στο άλογο.

Με την κίνηση αυτή, ο στόχος είναι να γίνει η παλινδρομική κίνηση πιο γρήγορη και έντονη, ώστε -γιατί όχι;-να έχετε ταυτόχρονο οργασμό.

Η στάση ενδείκνυται για αυτό, καθώς και η διείσδυση είναι βαθύτερη και εντονότερη, αλλά και η αίσθηση υποταγής που έχεις καθώς και η εξουσία που θεωρεί ότι ασκεί επάνω σου εκείνη των ώρα ο καλός σου είναι τα καλύτερα αφροδισιακά και για τους δυο σας.

Προσοχή! Η στάση «ροντέο» ενδείκνυται για περιπτώσεις γυναικών που έχουν μακρύ μαλλί, ενώ το ιδανικό θα είναι να είναι πιασμένα σε αλογοουρά. Σε αντίθετη περίπτωση, βλ. κοντό καρέ, το μόνο που θα πετύχετε είναι έντονος πόνος και ένα σχετικό… ξεμάλλιασμα!

Καλή διασκέδαση

Δ. Μ.

Σχετικά άρθρα