Μέγκαν Μαρκλ: η… πριγκίπισσα που σπάει τις παραδόσεις με τον γάμο της

Σήμερα είναι ο γάμος της χρονιάς! Ο γάμος της Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Χάρι, για τον οποίο συζητάει όλος ο κόσμος. Μια ρομαντική ιστορία αγάπης: μια κοινή θνητή γνώρισε τον Γαλαζοαίματο και ο έρωτάς τους ήταν τόσο δυνατός, άντεξε στην απόσταση και κατέληξε στο σημερινό γάμο!

harry meghan
Ink Drop / Shutterstock.com

Από την αρχή φαινόταν ότι η νέα πριγκίπισσα θέλει να ξεχωρίζει και να μην ακολουθεί πιστά το πρωτόκολλο. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως και ο ίδιος ο Χάρι φαίνεται να συμφωνεί μαζί της καθώς επέλεξε μια Αφρο-αμερικανίδα για σύντροφο της ζωής του.

harry meghan
Ink Drop / Shutterstock.com

Έδειξε τις… γάμπες της στη συνέντευξη του αρραβώνα

Μια… γαλαζοαίματη (wanna be) δε δείχνει τις γάμπες της στον κόσμο, όταν κάνει την πρώτη της δημόσια εμφάνιση και μάλιστα στα μέσα. Η πρώην ηθοποιός από το Suits δεν έχει να κρύψει τίποτα! Και δεν τη νοιάζει να τηρεί αυστηρά το Πρωτόκολλο!

Η διαφάνεια στο φόρεμά της στις επίσημες φωτογραφίες του αρραβώνα

Στις φωτογραφίες του αρραβώνα η Μέγκαν Μαρκλ επέλεξε ένα φόρεμα με διαφάνεια και τελείωμα με φτερά των Ralph & Russo. Όμορφο, σικάτο, σοβαρό αλλά όχι σύμφωνα με τα… βασιλικά πρότυπα

Οι στιλιστικές της επιλογές στις δημόσιες εμφανίσεις της

Έχει σχολιαστεί πολλές φορές το πιο χαλαρό στιλ της Μέγκαν Μαρκλ. Οι στιλιστικές της επιλογές, τα… ατημέλητα χτενίσματά της ή ακόμα και τα καπέλα που μπορεί να μην ταιριάζουν στο πρωτόκολλο.

markle style

 

Το μέρος, όπου γίνεται ο γάμος

Παραδοσιακά οι βασιλικοί γάμοι γίνονται στο Μοναστήρι του Westminster. Όχι ότι το Κάστρο του Ουίνσδορ δεν διατίθεται για βασιλικούς γάμους, αλλά είναι πιο… εναλλακτικό! Πάντως για την ιστορία εκεί παντρεύτηκε ο πατέρας του Χάρι, Κάρολος τη δεύτερη σύζυγό του, την Καμίλα.

H μέρα του γάμου

Συνήθως οι βασιλικοί γάμοι γίνονται Κυριακή, ώστε να οριστεί και επίσημη αργία η επόμενη ημέρα, η Δευτέρα! Η Μέγκαν Μαρκλ επέλεξε Σάββατο. Πιο κλασική μέρα για γάμο, θα λέγαμε εμείς, αλλά όχι για βασιλικό γάμο!

Η Μέγκαν Μαρκλ θα βγάλει λόγο στο γάμο

Σύμφωνα με τους Sunday Times, η Μέγκαν Μαρκλ θα βγάλει λόγο στον γάμο της. Αυτό δε συνηθίζεται στους βασιλικούς γάμους. Για την ακρίβεια, ο πατέρας της νύφης βγάζει λόγο σύμφωνα με το Πρωτόκολλο. Αφού όμως ο πατέρας της θα λείπει…

Η τούρτα

 

And so it begins ????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Violet By Claire Ptak (@violetcakeslondon) στις

Άρωμα άνοιξης ήθελε να δώσει η πρώην ηθοποιός στην τούρτα της, σπάζοντας την παράδοση του φρουτένιου γλυκού που επικρατεί στους βασιλικούς γάμους. Επέλεξαν τούρτα με ανθούς λεμονιού, που… μυρίζει άνοιξη! Την τούρτα θα επιμεληθεί η Claire Ptak, η σεφ του the London bakery Violet Cakes. Η Μέγκαν Μαρκλ του είχε πάρει παλιότερα συνέντευξη για το μπλογκ της.

 

Οι καλεσμένοι

Στον γάμο δεν είναι καλεσμένοι μόνο γαλαζοαίματοι! Έχουν προσκληθεί συνολικά 2000 άτομα, εκ των οποίων οι 1200 είναι κόσμος από όλα τα σημεία της Αγγλίας! Αν και δε θα έχουν το δικαίωμα να μπουν στο παρεκκλήσι την ώρα της τελετής, αυτοί οι 1200 θα μπορούν να είναι έξω στον προαύλιο χώρο και να παρακολουθούν!

Τα προσκλητήρια

Κι εδώ η Μέγκαν Μαρκλ σπάει το πρωτόκολλο καθώς δεν είναι ο πρώτος της γάμος! Οπότε στα προσκλητήρια δεν αναγράφεται Δις (Μiss) αλλά κα (Ms), κάτι που δε βλέπουμε σε βασιλικά προσκλητήρια!

Ν.Κ.

 

 

Σχετικά άρθρα