Σεξ με δεμένα χέρια: Ποιες είναι οι ιδανικές στάσεις

Εάν ανήκεις κι εσύ στην (προχωρημένη) κατηγορία των γυναικών εκείνων που δεν διστάζουν να πειραματιστούν στο σεξ και να διευρύνουν τους ορίζοντές τους με κάποια σεξουαλικά παιχνίδια, τότε σίγουρα θα ξέρεις ότι οι χειροπέδες στο σεξ είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να συμβεί σε μια γυναίκα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες πολλές γυναίκες θέλουν νια νιώσουν παραδομένες στις ορέξεις του συντρόφου τους, βιώνοντας μια παθητική ερωτική στάση η οποία τείνει να είναι ιδιαιτέρως ερεθιστική για αρκετές γυναίκες βοηθώντας τις να φτάσουν σε έντονο οργασμό.

Οι ειδικοί εξηγούν αυτή την κατάσταση επισημαίνοντας ότι με τις χειροπέδες στο σεξ, η γυναικεία φύση του λεγόμενου «αδύναμου φύλου» έρχεται στην επιφάνεια, με τις πρωτοβουλίες να περνάνε στο ερωτικό σου σύντροφο ο οποίος αναλαμβάνει να σε ικανοποιήσει σεξουαλικά, χωρίς εσύ να χρειάζεται να κάνεις κάτι το ιδιαίτερο.

Εφόσον, λοιπόν χρησιμοποιείς χειροπέδες στο σεξ, διάβασε και μάθε ποιες είναι οι καλύτερες στάσεις για να τις βάλεις.

Προσοχή! Απαραίτητο αξεσουάρ, εκτός φυσικά από τις ίδιες τι χειροπέδες, είναι και ένα κρεβάτι που να έχει κατά προτίμηση κάγκελα.

Το «ιεραποστολικό»

Μια στάση που ευνοεί πολύ τις χειροπέδες στο σεξ. Εσύ ξαπλώνεις ανάσκελα και φέρνοντας τους καρπούς σου κοντά τον έναν στον άλλον, τεντώνεις τα χέρια σου προς τα πίσω περνώντας τα αριστερά και δεξιά από ένα κάγκελο. Με τον τρόπο αυτό οι χειροπέδες που μπαίνουν στη συνέχεια σε κρατάνε «φυλακισμένη».

Στα «τέσσερα»

Και σε αυτή τη στάση ευνοείται το δέσιμο των χεριών με τις χειροπέδες στο σεξ. Παίρνεις την κλασική θέση και χαμηλώνοντας αρκετά την κοιλιά σου ενώνεις τα χέρια σου και τα τεντώνεις μέχρι το κάγκελο του κρεβατιού. Εκεί σου βάζει τις χειροπέδες, ώστε να μην σε αφήνει το κάγκελο να χρησιμοποιήσεις τα χέρια σου.

Extra tip: Μπορείς αντί για χειροπέδες να χρησιμοποιήσεις ένα μαντήλι ή ένα σεντόνι!

Καλή διασκέδαση

Με πληροφορίες από womenshealthmag.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Πρωκτική σφήνα: Οδηγίες για αρχάριες

Βίτσια στο σεξ: Τι μπορεί να ερεθίσει έναν άνδρα;

 

Σχετικά άρθρα