Πρωινό σεξ: 5 συμβουλές για να το απολαύσετε και οι δυο!

Μπορεί το σεξ να είναι μια αγαπημένη συνήθεια όλων μας, όμως η αλήθεια είναι ότι οι γυναίκες σε σχέση με τους άνδρες δεν είναι και τόσο… φανατικές με το πρωινό σεξ. Λίγο το ότι είναι αγουροξυπνημένες, λίγο το άγχος του τι πρέπει να γίνει μέσα στη μέρα, το τελευταίο πράγμα που σκέφτονται ανοίγοντας τα μάτια είναι το πρωινό σεξ.

Οι άνδρες πάλι το θέλουν περισσότερο και αυτό έχει την επιστημονική του εξήγηση, όπως όλα τα πράγματα σε αυτή τη ζωή. Ο λόγος, λοιπόν, δεν είναι άλλος από το ότι τις πρωινές ώρες η ανδρική τεστοστερόνη βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα με αποτέλεσμα όλη αυτή η… ενέργεια να πρέπει κάπου να διοχετευτεί!

Επειδή, όμως, εμείς φροντίζουμε για την καλή ερωτική ζωή και των δυο σας, διάβασε παρακάτω μερικές μικρές, αλλά χρήσιμες συμβουλές για να ευχαριστιέστε το ίδιο το πρωινό σεξ.

Εκμεταλλεύσου τη στύση του

Επειδή, όπως είπαμε, το πρωί η τεστοστερόνη στον άνδρα είναι στα… high της, είναι η ευκαιρία σου να το «εκμεταλλευτείς» για να έχεις κι εσύ έναν εντυπωσιακό και έντονο οργασμό. Κι αυτό, γιατί λόγω της αυξημένης παραγωγής της ορμόνης αυτής, η στύση του καλού σου αγγίζει το τέλειο, λόγω της αυξημένης κυκλοφορίας του αίματος. Αυτό σημαίνει ότι οι φουσκωμένες φλέβες στο πέος του λειτουργούν σαν ραβδώσεις που βοηθούν τον κόλπο σου, και εσένα μαζί, να έρθει σε οργασμό!

Κράτα τη γυναίκα σου στο κρεβάτι

Οι κύριοι της παρέας που θέλουν πολύ σεξ το πρωί, πρέπει να βρουν έναν έξυπνο και ερεθιστικό τρόπο για να κρατήσουν τη γυναίκα τους στο κρεβάτι, ώστε να… πάρουν αυτό που θέλουν. Ο τρόπος; Απλός και πολυδοκιμασμένος: Χάδια, φιλιά, λόγια ερωτικά συνθέτουν τη «μαγική» συνταγή για να κάνετε έναν έρωτα όλο τρέλα!

Η κατάλληλη στάση

Εφόσον όλα είναι οκ και προχωράτε στο πρωινό σεξ, τότε καλό θα είναι να επιλέξετε την στάση «κουτάλι». Κι αυτό γιατί δεν χρειάζεται να έρθετε πρόσωπο με πρόσωπο, αν σας ανησυχεί η δυσάρεστη πρωινή αναπνοή, και τα χάδια σας είναι περισσότερα. Επίσης, η διείσδυση στην στάση αυτή είναι πολύ καλή και εγγυάται οργασμό!

Κάντε το γρήγορα

Επειδή το πρωί δεν υπάρχει πολύς χρόνος το πρωινό σεξ πρέπει να είναι γρήγορο. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι πρέπει να αγχωθείς. Εάν πάλι κι εσύ θέλεις να… τελειώνετε γρήγορα, η έντονη στύση του καλού σου εγγυάται εκσπερμάτωση σε χρόνο-ρεκόρ!

Πήγαινε τουαλέτα

Εάν αυτό που σε ανησυχεί είναι η έντονη ανάγκη να πας τουαλέτα, τότε να το κάνεις! Οι ειδικοί επισημαίνουν ότι όσο λιγότερο πιέζεται η κύστη σου τόσο καλύτερα είναι και απολαυστικότερο το πρωινό σεξ.

Καλή διασκέδαση!

Δ. Μ.

Με πληροφορίες από e-sante.fr

Σχετικά άρθρα