Πώς το σεξ σε βοηθάει να καταλάβεις ότι είναι ο… ένας

Πολύ συχνά οι γυναίκες ισχυρίζονται ότι συνειδητοποίησαν πως ο άντρας που έχουν δίπλα τους είναι ο «ένας και μοναδικός» από την επικοινωνία που είχαν, τη συμπεριφορά του, τους τρόπους του κλπ.

Ελάχιστες, όμως, είναι εκείνες που παραδέχονται ότι τελικά κατάλαβαν ότι ο σύντροφός τους είναι ο ένας και μοναδικός από το σεξ που έκαναν.

Ποια όμως είναι τα χαρακτηριστικά εκείνα στο σεξ που έχει ο άνδρας, τα οποία σε βοηθάνε να αντιληφθείς ότι τελικά ο σύντροφός σου είναι αυτός με τον οποίο θέλεις να περάσεις το υπόλοιπο της ζωής σου μαζί του.

Κατάλληλο μέγεθος

Εάν νομίζεις ότι το μεγάλο μέγεθος είναι κάτι που αρέσει σε όλες τις γυναίκες τότε κάνεις λάθος. Οι γυναίκες επιλέγουν τον σύντροφο της ζωής τους και από το μέγεθός του πέους του, άσχετα εάν είναι θεωρητικά μεγάλο, μεσαίο ή μικρό. Σημασία έχει να εφαρμόζει, όπως πρέπει, το πέος του άνδρα στον κόλπο της.

Καλός στα προκαταρκτικά

Εάν μεγάλο ατού για τον άνδρα, ώστε να τον επιλέξεις για το υπόλοιπο της ζωής σου βάσει του σεξ, είναι το πόσο καλός είναι στα προκαταρκτικά. Κι αυτό γιατί, όσο περισσότερο χρόνο αφιερώνει για να σε ερεθίσει δείχνει ότι είναι υπομονετικός και με αγνή θέληση να ακούει πάντα αυτά που σε απασχολούν με προσοχή.

Είναι τρυφερός

Εάν την ώρα του σεξ δεν παραλείπει να σε χαϊδεύει, να σε φιλάει και γενικότερα να σε αγγίζει σε σημεία που σου αρέσει πολύ, τότε ο άνθρωπος αυτός είναι το άλλο σου μισό. Κι αυτό, γιατί με τον τρόπο αυτό, δείχνει ότι τα αισθήματά του για σένα είναι αγνά και αληθινά και πάνω από όλα θα αντέξουν στον χρόνο.

Περιμένει να «τελειώσεις»

Αυτό είναι το απόλυτο σημάδι ότι ο καλός σου θα είναι δίπλα σου για μια ζωή. Η επιθυμία του και η προσπάθειά του να φτάσεις σε οργασμό δείχνει ότι είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα για να είσαι ευχαριστημένη, κι όχι μόνο στο κομμάτι του σεξ!

Καλή διασκέδαση

Δ. Μ.

Με πληροφορίες από womenshealthmag.com

Σχετικά άρθρα