3 σεξουαλικά κόλπα που θα τον κάνουν να σε θέλει πολύ!

Ακόμα κι αν η σεξουαλική σου ζωή είναι σούπερ και με τον σύντροφό σου ευχαριστιέστε το σεξ όσο τίποτα άλλο, υπάρχουν 3 σεξουαλικά κόλπα που θα τον κάνουν να σε θέλει πολύ!

Ακόμα και οι ειδικοί συμφωνούν στο ότι αυτά τα 3 σεξουαλικά κόλπα μπορούν να κάνουν την ερωτική σας ζωή ακόμα καλύτερη!

Ας δούμε, λοιπόν, ποια είναι αυτά:

Μίλα του «βρώμικα»

Η σεξουαλική γλώσσα δεν είναι κάτι που μπαίνει σε νόρμες, κανόνες κλπ. Στο κρεβάτι μπορείς να πεις ό, τι θέλεις, έχοντας βέβαια υπόψη σου ότι και ο παρτενέρ σου συμφωνεί σε αυτό. Το να μιλάς την ώρα του σεξ στον καλό σου είναι άκρως ερεθιστικό για εκείνον, αλλά μπορεί να έχει καλά αποτελέσματα και για σένα, σε επίπεδο οργασμού.

Άγγιξέ τον

Μπορεί να νομίζεις ότι επειδή είναι άνδρας δεν έχει ανάγκη από χάδια και τρυφερότητες. Λάθος μεγάλο! Ίσα-ίσα που ΕΠΕΙΔΗ είναι άνδρας θέλει περισσότερα χάδια, φιλιά και γενικότερα στοργή, αφού όπως επισημαίνουν οι ειδικοί αυτό είναι το υποσυνείδητο κατάλοιπο της σχέσης μητέρας-γιου.

Κάνε του έκπληξη

Καινούρια ιδιαίτερα εσώρουχα, μια καινούρια στάση και γενικότερα οτιδήποτε έχει φαντασία μόνο καλύτερο μπορεί να κάνει το σεξ με τον σύντροφό σου. Μην διστάζεις να κάνεις πιο… προχωρημένα πράγματα στο κρεβάτι, τα οποία θα βοηθήσουν και τους δυο σας να ευχαριστηθείτε ακόμα περισσότερο το σεξ.

Καλή διασκέδαση!

Δ. Μ.

Σχετικά άρθρα