Φόβος για το στοματικό σεξ: Απλές συμβουλές για να τον αντιμετωπίσεις

Εάν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών εκείνων που δεν τους αρέσει να κάνουν στοματικό σεξ, τότε το παρακάτω κείμενο μάλλον θα σου φανεί αρκετά χρήσιμο. Κι αυτό, γιατί θα σου παρουσιάσουμε μερικούς απλούς τρόπους ώστε να αντιμετωπίσεις την φοβία σου για το στοματικό σεξ.

Γενικότερα, σύμφωνα με μαρτυρίες οι γυναίκες έχουν διάφορους λόγους για τους οποίους αποφεύγουν να κάνουν στοματικό σεξ. Τέτοιοι λόγοι είναι οι εξής:

  • Η μυρωδιά του πέους
  • Το αίσθημα κλειστοφοβίας
  • Η επαφή με το οισοφάγο
  • Η τάση προς εμετό
  • Φόβοι για την κατάποση του σπέρματος

Τι να κάνεις

Κι όμως, δεν χρειάζεται να απελπίζεσαι. Κι αυτό γιατί οι ειδικοί προτείνουν κάποιες πολύ απλές λύσεις για να ξεπεράσεις τη φοβία σου για το στοματικό σεξ και όχι μόνο να το κάνεις, αλλά να γίνεις και πολύ καλή σε αυτό.

Ρίξε το σάλιο σου

Εάν είναι κυρίως η μυρωδιά του πέους, η οποία σε αποτρέπει από το να το πάρεις στο στόμα σου και να κάνεις στοματικό σεξ, τότε μια πολύ καλή λύση είναι πριν ξεκινήσεις να το φτύσεις. Κι αυτό, γιατί το σάλιο σου επάνω στο πέος, όχι μόνο δημιουργεί μια σχετική λίπανση, αλλά κυρίως αφήνει επάνω του τη δική σου μυρωδιά.

Πάρε ανάσες

Το στοματικό σεξ δεν είναι κάτι που υποχρεωτικά πρέπει να το κάνεις μονοκόμματα. Τι σημαίνει αυτό; Ότι κατά τη διάρκειά του, φυσικά και μπορείς να βγάλεις το πέος από το στόμα σου για να πάρεις πιο βαθιά ανάσα. Πολύ σημαντική είναι η αναπνοή κατά τη διάρκεια του στοματικού σεξ, καθώς εισπνέεις από τη μύτη μιας και το στόμα σου είναι… κατειλημμένο.

Προπονήσου

Η καλύτερη λύση και μέθοδος για να εξοικειωθείς με το στοματικό σεξ είναι η προπόνηση. Τι σημαίνει αυτό; Ότι καλό θα είναι να χρησιμοποιήσεις μια μπανάνα ή ένα sex toy (βλ. δονητής) για να εξασκηθείς και να δεις το στοματικό σεξ με άλλο… μάτι.

Ζήτα μια προειδοποίηση

Εάν το άγχος σου είναι το σπέρμα του καλού σου και να θα πρέπει να το καταπιείς ή όχι, ζήτα του από πριν λίγο προτού τελειώσει να σε ενημερώσει αρμοδίως, ώστε να είσαι προετοιμασμένη σωματικά και ψυχολογικά για το αν θα καταπιείς ή θα αφαιρέσεις το πέος του από το στόμα σου…

Καλή διασκέδαση!

Δ. Μ.

Σχετικά άρθρα