Fuck Buddies: Μήπως ήρθε η ώρα να κάνεις σεξ χωρίς δεσμεύσεις;

Οι γρήγοροι ρυθμοί της εποχής μας, η σεξουαλική απελευθέρωση και κυρίως η πληθώρα προσφοράς και ζήτησης αναφορικά με τους σεξουαλικούς συντρόφους, έχουν κάνει τις περισσότερες γυναίκες να αναζητούν το σεξ χωρίς δεσμεύσεις.

Τι είναι οι fuck buddies;

Τι σημαίνει αυτό; Όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό, πρόκειται για την περίπτωση που μια γυναίκα κρατάει έναν (ή και περισσότερους) φίλο, με τον οποίο κάνει μόνο αυτό, δηλαδή σεξ! Χωρίς δεσμεύσεις, χωρίς τον περιορισμό της σχέσης και γενικότερα ένας συνοδοιπόρος στην αέναη αναζήτηση της σεξουαλικής ηδονής.

Πρόκειται για μια σεξουαλική τακτική, την οποία εφαρμόζουν κυρίως οι γυναίκες που ηλικιακά βρίσκονται μεταξύ 30 και 40 ετών. Πρόκειται για μια περίοδο στη ζωή της γυναίκας που σίγουρα ξέρει τι θέλει από τον άνδρα που φέρνει στο κρεβάτι της, ενώ κατά πάσα πιθανότητα να μην νιώθει ακόμα έτοιμη για να μπει στη διαδικασία της μονιμότητας και της ρουτίνας που φέρνουν ο γάμος, τα παιδιά και οι υποχρεώσεις ενός νοικοκυριού.

Το συναίσθημα απαγορεύεται ρητά και είναι εξ αρχής εκτός συζήτησης. Στην περίπτωση των fuck buddies τα πράγματα είναι από την αρχή ξεκαθαρισμένα. Μόνο σεξ. Τίποτα άλλο δεν ζητά ο ένας από τον άλλον.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο πολλές γυναίκες προσπαθούν να έχουν κάποια ποικιλία στις επιλογές των fuck buddies τους, ώστε να μην μπουν στη διαδικασία να αποκτήσουν αισθήματα για τον άνδρα που έχουν στο κρεβάτι τους, που έχεις για βασικό του σκοπό να την ικανοποιήσει σεξουαλικά.

Στα τέσσερα!

Αυτός είναι και ο λόγος που υπάρχει μια βασική στάση που είναι ιδανική για περιπτώσεις που έχεις fuck buddy. Αυτή είναι η στάση στα τέσσερα. Αυτό συμβαίνει, καθώς – σύμφωνα με τους ειδικούς – η συγκεκριμένη στάση ευνοεί μεν την καλή και βαθιά διείσδυση όχι όμως και την οικειότητα μεταξύ των σεξουαλικών παρτενέρ.

Εσύ παίρνεις θέση στα τέσσερα, στηριζόμενη δηλαδή στα γόνατά σου κυρίως και στη συνέχεια στους αγκώνες σου. Όσο μπορείς χαμηλώνεις την κοιλιά σου, ώστε τα οπίσθιά σου να βρίσκονται αρκετά ψηλά και κοντά στο πέος του παρτενέρ σου, ώστε να μπορεί να διεισδύσει με ευκολία.

Πρόκειται για στάση που, λόγω της ανατομικής εφαρμογής, ευνοεί τον έντονο οργασμό και των δύο και σε πολλές περιπτώσεις ακόμα και τον ταυτόχρονο οργασμό.

Καλή διασκέδαση!

Με πληροφορίες από santemagazine.fr

Σχετικά άρθρα