Διάμετρος πέους: Πότε βοηθάει τη γυναίκα να έχει οργασμό;

Μέχρι σήμερα αυτό που σίγουρα ήξερες αναφορικά με τον οργασμό σου κατά τη σεξουαλική πράξη είναι ότι το μέγεθος μετράει.

Βέβαια, όταν ακούς περί πέους και μεγέθους αυτόματα το μυαλό σου πάει στο μήκος του μορίου του συντρόφου σου και σε καμία περίπτωση στο πάχος του πέους.

Στο λέμε αυτό, διότι έρευνες έχουν (απο)δείξει ότι σημασία έχει η διάμετρος του πέους, δηλαδή πιο απλά το πόσο χοντρό είναι, κι όχι τόσο το μήκος του. Κι αυτό γιατί, ένα χοντρό πέος καταφέρνει να ερεθίσει τα τοιχώματα του κόλπου σου και να προσφέρει στη γυναίκα την αίσθηση της πληρότητας στον κόλπο της για να φτάσει έτσι πιο εύκολα και πιο έντονα στον πολυπόθητο οργασμό.

Ποιο είναι το ιδανικό πάχος;

Όπως, λοιπόν, με το μήκος υπάρχει η απορία του πόσο πρέπει να είναι κατά μέσο όρο το πάχος του πέους ώστε η γυναίκα να φτάνεις σε οργασμό.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τελευταία έρευνα που πραγματοποιήθηκε στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα και έγινε μεταξύ 1.661 ανδρών, προέκυψε ότι ο μέσος όρος στο μήκος του πέους είναι οι 14,5 πόντοι και σε διάμετρο (βλ. πάχος) οι 7,5 περίπου πόντοι.

Όπως επισημαίνουν οι ειδικοί, με αυτό το πάχος στο πέος είναι σχεδόν βέβαιο ότι η γυναίκα θα έχει οργασμό.

Πώς ερεθίζεται περισσότερο το πέος;

Παράλληλα, στην έρευνα εξετάστηκε και το ερώτημα πότε ερεθίζεται πολύ περισσότερο το πέος.

Βάσει, λοιπόν, της έρευνας προέκυψε ότι το ανδρικό πέος ερεθίζεται περισσότερο όταν δέχεται στοματικό έρωτα και λιγότερο όταν δέχεται αυνανισμό από γυναικείο χέρι.

Με πληροφορίες από womenshealthmag.com

Σχετικά άρθρα