Το… spanking και οι κανόνες του: Τι να κάνεις για να το απολαύσεις

Εάν ανήκεις κι εσύ στην κατηγορία των γυναικών εκείνων που δεν ξέρουν τι είναι το spanking ήρθε η ώρα να μάθεις, καθώς και να διδάξεις τον καλό σου πώς ακριβώς θα πρέπει να το εφαρμόζει.

Τι είναι το spanking

Μιλάμε, φυσικά, για την περίπτωση που ο καλός σου σου δίνει σκαμπιλάκια ή χαστουκάκια στα οπίσθιά σου την ώρα που κάνετε σεξ.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η κίνηση αυτή δηλαδή το spanking είναι μια ένδειξη και εκδήλωση κυριαρχίας του άνδρα επάνω στην ερωτική του σύντροφο. Συνήθως είναι μια κίνηση, η οποία γίνεται αυθορμήτως και λειτουργεί σαν αντανακλαστικό στην άμεση οπτική επαφή του καλού σου με τα οπίσθιά σου.

Η έντασή σου μπορεί να είναι μεγάλη ή μικρή ανάλογα με τη διάθεση τη δική σου και φυσικά του συντρόφου σου.

Κανόνες στο spanking

Όπως κάθε σεξουαλική δραστηριότητα, έτσι και το spanking έχει τους δικούς του κανόνες. Ας δούμε μαζί ποιοι είναι αυτοί:

Ενημέρωση

Πριν ο καλός σου αποπειραθεί να τεστάρει τις… αντοχές των οπίσθιών σου καλό θα είναι να σε ενημερώσει πρώτα. Κι αυτό, γιατί δεν είναι όλες οι γυναίκες fan του spanking. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις γυναικών που με το που δέχτηκαν το πρώτο σκαμπίλι είτε απάντησαν με τον ίδιο τρόπο στον παρτενέρ τους είτε έφυγαν από το κρεβάτι.

Προετοιμάσου

Όπως και να έχει καλό θα είναι εφόσον σου ζητήσει να στηθείς στα τέσσερα, να είσαι… ψυχολογικά προετοιμασμένη για πιθανό spanking. Έτσι, στην περίπτωση αυτή δεν θα εκπλαγείς αρνητικά, εάν ο παρτενέρ σου αρχίζει να παίζει… τύμπανα στους γλουτούς σου.

Ρύθμισε την ένταση

Μπορεί αν έχεις πει «ναι» σε χαστουκάκια ή σκαμπιλάκια, όμως υπάρχει και πάλι το ζήτημα της έντασης. Αυτό σημαίνει ότι ο καλός σου θα πρέπει να ξεκινήσει απαλά και βάσει των αντιδράσεών σου να αυξήσει ή όχι την ένταση. Μην ξεχνάς ότι το δικό σου σώμα δέχεται την κίνηση αυτή, οπότε εσύ είσαι αυτή που ρυθμίζει/κανονίζει όλα τα σχετικά.

Ποια στάση να κάνεις;

Όπως, έχεις καταλάβει και από τα συμφραζόμενα το spanking γίνεται επάνω ακριβώς στα οπίσθιά σου. Αυτό σημαίνει ότι η ιδανική στάση για να το εφαρμόσετε είναι η στάση στα τέσσερα.

Εσύ, ως γνωστόν, στηρίζεσαι στα γόνατα και όσο πιο πολύ μπορείς στην κοιλιά σου και όχι στις παλάμες σου, ώστε τα οπίσθιά σου να ανυψωθούν, προσφέροντας μια πολύ καλή επιφάνεια για spanking στον σύντροφό σου.

Καλή διασκέδαση!

Με πληροφορίες από menshealthmag.com

Σχετικά άρθρα