Η “στάση του κύκνου”: Άνοιξε τα φτερά σου στον απόλυτο οργασμό!

Εάν υπάρχει ένας τομέας στην καθημερινότητα μιας γυναίκας, όπου υπάρχει μια πολύ μεγάλη ποικιλία και ευρεία γκάμα επιλογών ανάλογα με τις διαθέσεις και τις (σεξουαλικές) της ορέξεις, αυτή δεν είναι άλλη από τις στάσεις στο σεξ.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση θα σου μιλήσουμε για τη «στάση του κύκνου», μια στάση που μπορεί να μην τη γνωρίζουν πολλές, όμως τα αποτελέσματά της σε επίπεδο οργασμού την κατατάσσουν μεταξύ των κορυφαίων.

Πώς γίνεται η «στάση του κύκνου»

Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να ξαπλώσεις στο κρεβάτι ή σε κάποια άλλη επίπεδη επιφάνεια μπρούμυτα. Στη συνέχεια άνοιξε ελαφρά τα πόδια σου, έτσι ώστε το άνοιγμά τους να φτάνει περίπου στους ώμους σου.

Ο σύντροφός σου παίρνει θέση από πάνω σου είτε ξαπλώνοντας επάνω σου είτε στηριζόμενος στα χέρια του. Αφού το πέος του διεισδύσει στον κόλπο σου, τότε η στάση του κύκνου επιτυγχάνεται με την εξής κίνηση: Ανασήκωσε τις γάμπες σου, έτσι ώστε να είναι κάθετα στο στρώμα. Στη συνέχεια, αυτό που έχεις να κάνεις είναι με ανασηκωμένο τον λαιμό σου να πιάσεις τις γάμπες με τα χέρια σου και να τις τραβήξεις προς τη μεριά σου.

Έτσι, η στάση αυτή θυμίζει τον κύκνο και την ήρεμη κίνησή του στο νερό.

«Θα έχω οργασμό»;

Φυσικά και τα επίπεδα οργασμού που επιτυγχάνονται στην στάση του κύκνου είναι πολύ μεγάλα, με την ένταση και το ρυθμό της διείσδυσης να είναι τα ιδανικά, ώστε να τελειώσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Καλή διασκέδαση!

Δ. Μ.

Σχετικά άρθρα