6 σημάδια που δείχνουν ότι είσαι η… κακιά της παρέας!

Σε μια παρέα συνήθως υπάρχει πάντα ένα άτομο που κριτικάρει πολύ τους υπόλοιπους και είναι πάντα με την… κακή κουβέντα στο στόμα! Μήπως είσαι εσύ αυτή η… κακιά; Μήπως οι φίλες σου σε βλέπουν και σε… φοβούνται; Μήπως οι αγαπημένες σου ηρωίδες είναι η Κρουέλα Ντε Βιλ και η Μιράντα Πρίστλεϊ από το “Ο διάβολος φοράει Πράντα”;

Αν έχεις τέτοιες υποψίες, δες παρακάτω ποια είναι τα… σημάδια και βρες τρόπους για να γίνεις πιο καλή, αν το θέλεις φυσικά!

Τα αστεία σου είναι λίγο ή πολύ ειρωνικά;

Οι φίλες σου θα τα χαρακτήριζαν περισσότερο ως “κακίες” παρά ως αστεία! Χρησιμοποιείς δηλαδή το… χιούμορ για να προσβάλλεις τους γύρω σου; Αστειάκια του τύπου: “Αυτό το φόρεμα πάει μόνο σε ψηλές”, “Αλήθεια έβαψες τα μαλλιά σου αυτό το χρώμα;”, τα έχεις για… ψωμοτύρι; Ακόμα κι αν προσθέσεις μετά ότι αστειευόσουν, το μήνυμα έχει περάσει!

Αισθάνεσαι την ανάγκη να έχεις πάντα δίκιο!

Εσύ είσαι πάντα η σωστή και όλοι οι άλλοι λάθος! Πάντα όμως! Γίνεται αυτό; Αν το θέλεις και το πιστεύεις, φυσικά γίνεται! Όπως για παράδειγμα, αν πάντοτε για όλα ρίχνεις το φταίξιμο στους άλλους! Ή να προσπαθείς να πείσεις τους γύρω σου να συμφωνήσουν μαζί σου! Δεν γίνεται! Καθένας έχει την άποψή του και εκεί έγκειται και η διαφορετικότητά μας!

Δεν είσαι και η πιο πιστή φίλη

Είσαι επιρρεπής στο κουτσομπολιό και τις κακιούλες και εύκολα μπορείς να πεις αρνητικές κουβέντες για τους άλλους, αρκεί εσύ να φαίνεσαι τέλεια και σωστή! Ε, αυτό δεν είναι και πολύ σωστό! Δεν είναι ωραίο να… σπέρνεις διχόνοια σε μια παρέα!

Έχεις πολύ υψηλές απαιτήσεις από τους άλλους!

Είναι ωραίο να βάζεις πολύ ψηλά τον πήχη αλλά για το καλό όλων, όχι για να σε λένε “παράξενη”! Αν δεν είσαι ευχαριστημένη με τίποτα και ό,τι και να κάνουν οι άλλοι πάντα ζητάς κάτι παραπάνω, τότε είναι πολύ πιθανό να τους χάσεις! Άνθρωποι είμαστε, κάνουμε λάθη και φυσικά τα πράγματα δεν μπορούν να γίνονται σύμφωνα με τις δικές σου απαιτήσεις και από τη δική σου σκοπιά!

Δυσκολεύεσαι να κρατήσεις μυστικά

Οι φίλοι ανταλλάσσουν μυστικά που δεν θέλουν να διαρρεύσουν σε ευρύτερο κύκλο διότι έτσι θα πάψουν να είναι μυστικά! Εσύ δυσκολεύεσαι πάρα πολύ να κρατήσεις το στόμα σου κλειστό και να μη μοιραστείς το… καυτό νέο που σου εμπιστεύτηκε μια φίλη σου σε κάποια άλλη φίλη… Έτσι ανακατεύεις την παρέα και όταν όλοι το καταλάβουν, τότε δε θα σε θέλουν για φίλη!

Η λέξη “συγγνώμη” δεν βρίσκεται στο λεξιλόγιό σου!

Αφού πιστεύεις και θέλεις να έχεις πάντα δίκιο, δεν είναι δυνατόν να παραδεχθείς ποτέ το λάθος σου και φυσικά να ζητήσεις “συγγνώμη”! Προτιμάς να χάσεις κάποιον από τη ζωή σου από το να… ρίξεις τα μούτρα σου να του ζητήσεις “συγγνώμη”! Τραγικό!

Ν.Κ.

Με πληροφορίες από gurl.com

Σχετικά άρθρα