Στοματικό σεξ: Πότε γίνεται απολαυστικότερο;

Όπως σίγουρα έχεις αντιληφθεί στη διάρκεια της ερωτικής σου ζωής δεν υπάρχει κάτι πιο ωραίο από το να σου κάνουν στοματικό σεξ.

Η… φροντίδα της κλειτορίδας σου από τη γλώσσα του συντρόφου σου είναι σίγουρα κάτι το ανεπανάληπτο που αποτελεί και αντιπροσωπευτικό δείγμα της αγάπης και τους ενδιαφέροντός του για σένα, καθώς θέτει ως πρωταρχικό του στόχο την απόλαυσή σου, ήτοι το να φτάσεις σε οργασμό.

Ακόμα, όμως, κι αν το απολαμβάνεις όσο τίποτα άλλο, υπάρχει ένας τρόπος, εύκολος, γρήγορος και αποτελεσματικός για να απολαύσεις το στοματικό σεξ ακόμα περισσότερο.

Ποιος είναι αυτός; Μα, φυσικά να τον αφήσεις να στο κάνει αλλά σε άλλη στάση πέραν της κλασικής και πολυδοκιμασμένης, όπου εσύ είσαι ξαπλωμένη ανάσκελα με τα πόδια ανοιχτά και ο καλός σου σε… περιποιείται με τη γλώσσα του.

Την εναλλακτική λύση μάλλον δεν θα την έχεις φανταστεί και δεν είναι άλλη από το να στηθείς στα τέσσερα! Ναι, καλά άκουσε… Στοματικό σεξ αλά doggy style.

Με τον τρόπο αυτό ο καλός σου έχει τη δυνατότητα ουσιαστικά να διεισδύσει στον κόλπο σου με τη γλώσσα του, λόγω της εξαιρετικά βολικής γωνίας που δημιουργείται.

Επίσης, μπορεί παράλληλα με το γλείψιμο της κλειτορίδας σου να χρησιμοποιεί και τα δάχτυλά του χαρίζοντάς σου και κολπικό οργασμό, εκτός από τον κλειτοριδικό.

Bonus της συγκεκριμένης στάσης; Ο πρωκτός σου είναι εκτεθειμένος και… έρμαιο των ορέξεων του καλού σου, ο οποίος αν έχει και λίγη φαντασία μπορεί να σε ερεθίσει τόσο πολύ, ώστε να φτάσεις στο… ρετιρέ του οργασμού σου!

Καλή διασκέδαση!

Δ. Μ.

 

 

Σχετικά άρθρα