Η «στάση της αναζήτησης»: Γιατί την προτιμούν οι δυναμικές γυναίκες;

Εάν ανήκεις κι εσύ στην κατηγορία των γυναικών που δεν συμβιβάζονται στο σεξ και αναζητούν συνεχώς την ηδονή και την απόλαυση σε κάθε τους σεξουαλική δραστηριότητα, τότε διάβασε παρακάτω για να δεις ποια είναι η στάση στο σεξ που σου ταιριάζει απόλυτα!

Είναι η στάση της αναζήτησης, μια στάση που ταιριάζει απόλυτα στο δυναμικό και αποφασιστικό σου προφίλ, αλλά παράλληλα καλύπτει απόλυτα τα σεξουαλικά σου «θέλω» και τις ερωτικές σου αναζητήσεις.

Πώς θα την κάνεις;

Στην στάση της αναζήτησης ο σύντροφός σου έχει περισσότερο τον ρόλο του στηρίγματος, ώστε να απολαύσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την διείσδυσή του στον κόλπο σου, που γίνεται ακόμα πιο έντονη και βαθιά με τη συγκεκριμένη στάση.

Βάλε τον να καθίσει στην άκρη του κρεβατιού κανονικά σαν να κάθεται σε καρέκλα. Στη συνέχεια, μετακίνησε τα γόνατά σου προς τα πίσω, έτσι ώστε να στηρίζονται στο κρεβάτι δίπλα από τους γοφούς του και χαμήλωσε τη μέση σου έτσι ώστε να είναι επίπεδη στο κρεβάτι και ανάμεσα στα πόδια του. Χρησιμοποίησε τα χέρια σου στο πάτωμα για να στηρίξεις τον εαυτό σου. Ζήτα από τον καλό σου να σε σπρώχνει, ενώ χρησιμοποιείς τα χέρια σου για να δώσεις ώθηση στο εαυτό σου, κινούμενη παλινδρομικά.

Κοιτώντας το πάτωμα είναι σαν να… αναζητάς την ερωτική ηδονή που τόσο πολύ θέλεις. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο έχει ονομαστεί η “στάση της αναζήτησης”.

Τι πετυχαίνεις;

Εκτός από σίγουρο κολπικό οργασμό λόγω του βάθους της διείσδυσης, έχεις τη δυνατότητα να γυμνάσεις και τα χέρια σου αφού το βάρος πέφτει και σε αυτά.

Καλή διασκέδαση!

Με πληροφορίες από womenshealthmag.com

Σχετικά άρθρα