Ο 35χρονος Γιώτης ρωτά

Πώς ερεθίζεται εγκεφαλικά μια γυναίκα;

Υπάρχει ένα “παιχνίδι” με μία γυναίκα, η οποία θέλει αλλά μου το παίζει δύσκολη. Πώς μπορώ να την τρελάνω εγκεφαλικά για να θέλει σαν τρελή σεξ;

Στο ερώτημά σας απαντά ο Ζήσης Παπαθανασίου, Επίκουρος καθηγητής Γυναικολογίας – ανδρολόγος, διευθυντής Ελληνικού Σεξολογικού Ινστιτούτου 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν υπάρχουν τρόποι που να προκαλούν “εγκεφαλική τρέλα” με την έννοια της έντονης επιθυμίας για σεξουαλική επαφή με συγκεκριμένο άτομο.

Ο καθένας από εμάς γοητεύει ερωτικά μια συγκεκριμένη ομάδα από το άλλο φύλο, που αναζητά ανάλογα πρότυπα ή άτομα με συγκεκριμένες προδιαγραφές. Τα τελευταία χρόνια έχει αναπτυχθεί μια διαδικασία ενημέρωσης και ενθάρυνσης των ανθρώπων για να έχουν μεγαλύτερη επιτυχία με το άλλο φύλο.

Κλασικός και παραδοσιακός τρόπος αυτοβελτίωσης και ενίσχυσης της αυτοεκτίμησης είναι με τη βοήθεια ειδικών ψυχολόγων. Όπως αντιλαμβάνεστε λοιπόν δεν υπάρχουν μαγικές συνταγές για να “ρίξετε” μια γυναίκα και μάλιστα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Δεν υπάρχουν επίσης μαγικά φάρμακα ή τουλάχιστο δεν διαθέτει τέτοια φάρμακα η σεξολογία.

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X