10 σημάδια που δείχνουν ότι… μιλάς πολύ για τη σχέση σου

Είναι ωραίο να έχεις φίλους. Είναι σημαντικό να μιλάς μαζί τους, να μοιράζεσαι στιγμές, ανησυχίες, συναισθήματα με τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Ωστόσο μήπως μοιράζεσαι πάρα πολλές λεπτομέρειες; Μήπως δεν χρειάζεσαι να λες τα προσωπικά σου σε όλον τον κόσμο καθώς κάποια πράγματα είναι αυστηρά προσωπικά;

Για παράδειγμα, εννοείται ότι θα μοιραστείς με τις φίλες σου το πρώτο σου φιλί, την πρώτη φορά που σου είπε “σ’ αγαπώ”, την πρώτη σας φορά, όταν γίνει, αλλά βέβαια δεν χρειάζεται να αναπτύξεις όλες τις λεπτομέρειες… Και άλλο να τα πεις σε πολύ κολλητές φίλες και άλλο σε όλη την παρέα!

Παρακάτω θα βρεις τα σημάδια που δείχνουν ότι μάλλον αποκαλύπτεις πολλές λεπτομέρειες για τη σχέση σου στους άλλους

Με το που κάνει κάτι… κουλό ο φίλος σου, το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι είναι να το πεις στην κολλητή σου.

Αν η λίστα με τους ανθρώπους που σκέφτεσαι να το μοιραστείς είναι πιο μεγάλη, τότε σίγουρα λες πολλά εκεί που δεν πρέπει.

Οι φίλοι σού λένε ότι αισθάνονται ότι είναι εκείνοι σε σχέση μαζί του!

Οι φίλοι σου σε δουλεύουν! Κάθε φορά που σε βλέπουν ή σε ακούνε ή λαμβάνουν μηνύματα από σένα, ξέρουν για ποιο θέμα θα τους μιλήσεις, σαν να ήταν εκείνοι σε σχέση με τον φίλο σου!

Δεν θυμάσαι να υπάρχουν πράγματα που μοιράζεσαι μόνο με τον φίλο σου

Αν δεν μπορείς να θυμηθείς πράγματα που είναι αποκλειστικά δικά σας και δεν τα μοιράζεσαι με κανέναν άλλο παρά μόνο με τον σύντροφό σου, τότε μάλλον η σχέση σας δεν είναι και τόσο… μεταξύ σας!

Όταν έχεις πρόβλημα με τη σχέση σου, το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι είναι να μοιραστείς το πρόβλημά σου με τους φίλους σου

Όταν έχεις πρόβλημα στη σχέση σου, ο πρώτος άνθρωπος που πρέπει να το συζητήσεις είναι ο φίλος σου και έπειτα όλοι οι υπόλοιποι ή και κανένας άλλος!

Το feed σου στα social media είναι γεμάτο με πράγματα που κάνει ο σύντροφός σου ή κάνετε μαζί

Ειδικά αν εκείνος δεν έχει social media, πρέπει να του πάρεις την άδεια για να ανεβάσεις κάτι σχετικό με εκείνον. Και πάλι όμως, κάποια πράγματα είναι καλό να μένουν μεταξύ σας!

Δεν έχετε δικά σας… inside jokes

Αν δεν έχετε αστεία που καταλαβαίνετε μόνο εσείς οι δυο και κανένας άλλος, τότε πρέπει να σκεφτείς πόσο δεμένοι είστε… Αντιθέτως σίγουρα μπορείς να θυμηθείς inside jokes με τους κολλητούς σου, τα αδέρφια σου, ακόμα και τους γονείς σου…

Η σχέση σας είναι το αγαπημένο θέμα συζήτησης για σένα

Λατρεύεις να μιλάς για τη σχέση σας όπου κι αν βρίσκεσαι με όποιον κι αν είσαι! Πρόβλημα! Αυτό θα πρέπει να αλλάξει.

Δεν θεωρείς κανένα θέμα που να αφορά τη σχέση σας πολύ προσωπικό για να το μοιραστείς

Θα ήταν καλό να ορίσετε με τον φίλο σου ποια είναι τα θέματα που θεωρείτε ότι δεν πρέπει να μοιράζεστε με τους άλλους.

Οι φίλοι σου ξέρουν κάθε λεπτομέρεια για τη ζωή και τις συνήθειες του συντρόφου σου

Μπορεί να μην τον έχουν δει ποτέ στη ζωή τους αλλά ξέρουν τα πάντα για εκείνον! Απίστευτο κι όμως αληθινό!

Δεν έχεις  ιδέα σε πόσο κόσμο μιλάς για τη σχέση σου!

Σου αρέσει να μιλάς για τον σύντροφό σου σε όλους και έχεις χάσει την μπάλα! Υπάρχει πολύς κόσμος που ξέρει τα πάντα για εκείνον! Μήπως να… κλείσεις και λίγο το στόμα σου;

Ν.Κ.

 

 

Σχετικά άρθρα