Πώς θα καταλάβεις ότι δεν είσαι καλή στο σεξ!

Δεν είναι λίγες οι φορές εκείνες που θεωρούμε ότι είμαστε καλοί σε κάτι, όμως η πραγματικότητα απέχει έτη φωτός από αυτό που ισχυριζόμαστε.

Στο σεξ τα πράγματα δεν είναι πάντα απλά. Δηλαδή, υπάρχει μια κατηγορία γυναικών που το έχει, μια κατηγορία γυναικών που δεν το έχει και άλλη μια κατηγορία γυναικών που δεν το έχει αλλά νομίζει το αντίθετο.

Παρακάτω θα δεις ποια είναι τα τρία βασικά σημάδια που μαρτυρούν ότι όντως δεν είσαι καθόλου καλή στο σεξ και ίσως θα πρέπει να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα που μέχρι σήμερα θεωρούσες δεδομένα.

Σιχαίνεσαι να του κάνεις στοματικό

Το να σιχαίνεσαι το στοματικό σεξ είναι μια ένδειξη ότι δεν είσαι καλή στο σεξ. Σύμφωνα με τους ειδικούς, η γυναίκα που δεν μπαίνει καν στη διαδικασία να χαρίσει απόλαυση στον σύντροφό της με αυτόν τον τρόπο, δεν ενδιαφέρεται γενικά για τη σεξουαλική της ζωή. Ειδικά σε περίπτωση που εσύ δεν κάνεις στοματικό, αλλά θέλεις να σου κάνουν τότε και δεν είσαι καλή στο σεξ, αλλά είσαι και εγωίστρια.

Απλά βαριέσαι

Το να μην έχεις διάθεση κάποιες μέρες ή σε κάποιες συγκεκριμένες καταστάσεις είναι φυσιολογικό. Όμως, το να βαριέσαι να κάνεις σεξ δείχνει, όπως είναι λογικό, ότι δεν απολαμβάνεις καθόλου την πράξη του σεξ επομένως δεν είσαι καλή σε αυτό. Γιατί, μην ξεχνάς ότι όταν κάνεις κάτι σαν αγγαρεία είτε θα το καταστρέψεις είτε θα το κάνεις χάλια.

Δεν τον αφήνεις να σε αγγίζει

Στην περίπτωση αυτή είσαι από τις γυναίκες που δεν θέλουν ιδιαίτερες επαφές τόσο με τους ανθρώπους όσο και με τον εραστή τους. Τι σημαίνει αυτό; Ότι ενστικτωδώς απομακρύνεσαι, καθώς απεχθάνεσαι τη σωματική επαφή. Και όπως είναι γνωστό, χωρίς σωματική επαφή, καλό σεξ δεν μπορεί να υπάρξει.

Φυσικά, σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να καταπιέζεσαι για να κάνεις πράγματα που δεν σου βγαίνουν φυσικά, όπως είναι για παράδειγμα το σεξ. Δεν είναι κακό να σκέφτεσαι ή να νιώθεις έτσι, ίσα ίσα που είναι αναφαίρετο δικαίωμα σου. Απλώς μετά μην αναρωτιέσαι γιατί η γειτόνισσα σε καλημερίζει κάθε μέρα με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά!

Καλή διασκέδαση!

Δ. Μ.

Σχετικά άρθρα