Tips για να μετατρέψεις σε σχέση τον καλοκαιρινό σου έρωτα

Καλοκαιρινές διακοπές! Ξεκούραση, χαλάρωση, νέες παρέες, ξεγνοιασιά! Και φυσικά καλοκαιρινοί έρωτες! Γνώρισες κάποιον, τον ερωτεύτηκες, περνάτε υπέροχα αλλά σε λίγες μέρες θα τον αποχωριστείς και θα πάει ο καθένας στο σπίτι του… Και αν δεν μένετε κι οι δυο σας στην Αθήνα; Και αν χαθείτε; Υπάρχει περίπτωση ο καλοκαιρινός σου έρωτας να μετατραπεί σε σχέση; Και βέβαια υπάρχει!

Τα παρακάτω tips θα σε βοηθήσουν!

Προσπάθησε να δεθείτε πιο βαθιά

Οι καλοκαιρινοί έρωτες συνήθως είναι πιο… επιφανειακοί. Κοιτάτε κι οι δυο να περάσετε καλά, με αποτέλεσμα να μη μοιράζεστε πράγματα ουσίας. Προσπάθησε να ανοιχτείς παραπάνω και να δεις αν όντως ταιριάζετε κιόλας!

Δείξ’ του ότι τον νοιάζεσαι!

Πολύ σημαντικό σε μια σχέση είναι το αμοιβαίο ενδιαφέρον, η κατανόηση και η επικοινωνία. Αν ενδιαφέρεσαι πραγματικά για τον τωρινό φίλο σου, δείξ΄ του το πόσο τον νοιάζεσαι στην καθημερινότητά του, φρόντισέ τον, μάθε για όσα καλά και άσχημα μπορεί να περνάει… Αν αρχίσετε να μοιράζεστε ουσιαστικές στιγμές, θα αρχίσετε να έχετε ανάγκη ο ένας τον άλλο…

erotas kardia iliovasilema

Για να θυμηθούμε και τα λόγια του Μικρού Πρίγκηπα:

“Αν μ’ εξημερώσεις, θα είσαι για μένα μοναδικός και θα είμαι για σένα μοναδική στον κόσμο”

Μάθε τα σχέδιά του για το κοντινό μέλλον

Είναι μαθητής; Φοιτητής; Πού μένει; Τι θα κάνει από Σεπτέμβρη; Πού θα βρίσκεται; Ρώτα τον για να ξέρεις… Και πού ξέρεις; Μπορεί η σχέση σας να είναι τόσο δυνατή που να αντέξει στον χρόνο και την απόσταση! Χωρίς πίεση όμως!

Προσπάθησε να τον… εισάγεις στη ζωή σου

Αν θέλεις πραγματικά να κρατήσει αυτή η σχέση και να μετατραπεί σε πραγματική, πρέπει να δεις αν μπορείτε να συνυπάρχετε! Δείξ’του τα πάντα για σένα, κάντον μέρος της ζωής σου, χωρίς υπερβολές βέβαια! Μην τον τρομάξεις κιόλας! Είναι πολύ σημαντικό να δει εσένα, όχι μια εξιδανικευμένη και χαλαρή εικόνα σου, λόγω διακοπών!

summer couple

Να συζητάτε κάθε διαφωνία σας

Είναι φυσικό να διαφωνήσετε σε κάτι. Αν συμβεί αυτό, μην το αφήσεις έτσι. Συζήτα το μαζί του, μάθε τι τον πείραξε στη συμπεριφορά σου, πέστου τι σε πείραξε στη δική του. Με τη συζήτηση όλα λύνονται! Ή σχεδόν όλα…

Να του φέρεσαι σαν να είναι το αγόρι σου, χωρίς ωστόσο να πιέζεις

Αν όντως θέλεις το φλερτ να γίνει σχέση, να του δείξεις πόσο… σοβαρά τον βλέπεις! Χωρίς ωστόσο να τον τρομάξεις! Φυσικά αν εκείνος τρομάξει ή δείξει ότι σε βλέπει απλώς ως τον καλοκαιρινό του έρωτα, μην πιέσεις τα πράγματα… Κράτα τη γλυκιά ανάμνηση και… πάμε γι’ άλλα!

Ν.Κ.

Σχετικά άρθρα