3 ιδανικές στάσεις για να έχεις το… πάνω χέρι στο σεξ!

Εάν ανήκεις κι εσύ στην κατηγορία των γυναικών εκείνων που τους αρέσει να έχουν τον έλεγχο στο σεξ και να ορίζουν την ένταση, το βαθμό της διείσδυσης και φυσικά τον οργασμό που έχουν, τότε σίγουρα είσαι από τις γυναίκες που τους αρέσει στο σεξ να είναι από πάνω!

Παρακάτω θα βρεις 3 πολύ καλές στάσεις για τον σκοπό αυτό, που σου εγγυώνται όχι απλά μια μεγάλη ηδονή, αλλά μια ακόμα μεγαλύτερη κορύφωση με πολλαπλούς οργασμούς.

Η στάση «εξτρέμ»

Μπορεί ο όρος να σου ακούγεται πιο… ποδοσφαιρικός, όμως πρόκειται για την αποκορύφωση της θηλυκότητας και της γυναικείας πλευράς στο σεξ. Αυτό που έχεις να κάνεις, μαζί με τον καλό σου φυσικά, είναι πολύ απλό. Εκείνος ξαπλώνει ανάσκελα, φυσικά, στο κρεβάτι. Εσύ κάθεσαι επάνω του έτσι ώστε το πέος του να διεισδύει στον κόλπο σου, όμως είσαι γυρισμένη με τη μια σου πλευρά προς αυτόν και τα πόδια σου λυγισμένα δίπλα στο χέρι του. Φαντάσου, σαν να κάθεσαι σε μια καρέκλα, όμως τα γόνατά σου είναι λυγισμένα και πιο κοντά στο στήθος σου, ώστε να μπορείς να ανεβοκατεβαίνεις στο πέος του. Ιδανικά, εάν θέλει μπορεί, κρατώντας σε από τα οπίσθιά σου, να σου δίνει την κατάλληλη ώθηση.

Η στάση «καβαλάρισσα»

Εδώ τα πράγματα είναι και πάλι απλά: Τον ξαπλώνεις ανάσκελα και κάθεσαι επάνω στο πέος του με τον κορμό σου όρθιο και τα γόνατά σου λυγισμένα ένα σε κάθε του πλευρό. Όχι μόνο ελέγχεις την ένταση και το βάθος της διείσδυσης, αλλά μπορείς να κάνεις τον οργασμό σου ακόμα πιο έντονο, «παίζοντας» με τη γωνία του κορμού σου. Είτε σκύψεις προς τα μπρος είτε τεντωθείς λιγάκι προς τα πίσω, θα νιώσεις μια ακόμα μεγαλύτερη ηδονή.

Η στάση «αμαζόνα»

Εάν το όνειρό σου είναι να κάνεις «ιεραποστολικό» σεξ με τον καλό σου αλλά να είσαι εσύ από πάνω, η στάση αυτή είναι η ιδανική. Εκείνος ξαπλώνει  ανάσκελα κι εσύ μπρούμυτα κολλητά στο κορμί του. Το πέος του διεισδύει στον κόλπο σου και λόγω της επαφής σας η κλειτορίδα σου ερεθίζεται έντονα, με αποτέλεσμα να υπάρχει εκτός από κολπικός και κλειτοριδικός οργασμός.

Καλή  διασκέδαση!

Με πληροφορίες από womenshealthmag.com

Σχετικά άρθρα